KUN YSTÄVÄ YLLÄTTI IHANALLA LAHJALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Tiedättekö mikä lämmittää sydäntä hurjasti? Kun ystävä ojentaa yllättäen pr-tapahtumassa sinulle syntymäpäiväpaketin, jonka sisältö on sattumalta juuri se, mistä olet salaa haaveillutkin.

Kun Iina nimittäin ojensi minulle paketin, joka sisälsi juuri tämän haaveilemani ruukun, en voinut kuin todeta, että tämä parivaljakko on harvinaisen samalla aaltopituudella. Olin ihastellut pitkin kesää Sass & Bellen Frida Kahlo-tuotesarjaa Asoksella ja minun täytyi oikein hetki miettiä paketin saatuani, että olinko kertonut ihastuksestani myös Iinalle. Mutta en ollut! Ruukku oli ollut kuulemma niin minun oloiseni, että hän oli päättänyt siksi valita sen syntymäpäivälahjakseni. Ja nappiin meni tämä valinta! Hankin ruukkuun heti kotiin päästyäni myös sisukset ja sijoitin sen olohuoneen parhaalle paikalle.

Ikkunalaudalleni onkin kokoontunut jo melkoinen joukko viherkasveja, joita pyrin pitämään parhaani mukaan hengissä. Peikonlehdelleni tosin tapahtui jotakin ja jouduin myöntämään itselleni, että sen kanssa oli heitettävä hanskat tiskiin. Päätin kuitenkin yrittää uudestaan ja hankin uuden peikonlehden kuolleen tilalle. Kaktukseni sen sijaan elää aivan omaa elämäänsä ja kasvattaa tyytyväisenä aurinkoisella ikkunalaudalla jatkuvasti lisää raajoja. Kilpipiileat ovat kuitenkin tällä hetkellä suosikkejani ja ne onneksi menestyvät hyvin ilman sen suurempia ponnisteluja.

Enpä olisi uskonut innostuvani viherpeukalon hommista, mutta niin vaan uusi valoisampi koti innosti tähänkin hommaan. Tänään laitoimme myös pihan vihdoin syyskuntoon ja istuttelin hieman syksyä ruukkuihin. Käsittämätöntä kuinka nopeasti kesä ja ensimmäinen kokonainen vuodenaika uudessa kodissa menikään, onneksi ikkunalaudan Frida kukkii ja ilahduttaa meitä nyt vuoden ympäri!

Muita viherpeukaloita linjoilla?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.