48/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä herkullinen kuva on otettu eräänä marraskuisena keskiviikkona, kun Matti vietti syntymäpäiviään.

MISSÄ? Juhlimme Mattia pienen porukan kesken kotonamme.

MITÄ? Matti on haaveillut ikuisuuden Dysonin imurista ja tänä vuonna päätin tuon toiveen toteuttaa. Lahjapaketista paljastui siis tuo huiman hyväksi laitteeksi osoittautunut vekotin, mutta halusin mukaan vielä pienen yllärin, jota Matti ei osaisi etukäteen arvata. Siksi tilasinkin hänelle ylläriksi kakun Pilvilinnan leipomolta. Matti on koukuttunut (hahah, kirjaimellisesti!) tänä vuonna kalastusharrastukseen ja toivoin Annalta, että kakun teema pyörisi tämän Matille rakkaan harrastuksen ympärillä. Lopputulos oli aivan ihana! Kalat uiskentelivat laiturin alla kaislikossa ja kalamies itse oli ilmeisesti lähtenyt hakemaan parempia syöttejä ja jättänyt ongen odottelemaan laiturinnokkaan. Sen lisäksi, että kakku oli ulkonäöltään todellinen kahvipöydän katseenvangitsija, se myös maistui mahtavalta. Lämmin suositus Annan kakuille!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.