LEMPIVAATTEENI JUURI NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

TAKKI SAATU/ NOSH.

On varmaan sanomattakin selvää, että niin minä kuin varmasti moni muukin, on ottanut viime aikoina ahkeraan käyttöön eritoten ne vaatekaapissa majailevat mukavat ja käytännölliset kotivaatteet. Ja onneksi tältä verkkarimimmiltä niitä löytyy! Kuten olen aiemminkin maininnut, kuvailisin itseäni mukavuutta arvostavaksi kotihiireksi, joten erilaisia kotoilulookeja on ollut helppo koota yhteen. Aamulla ei ole siis paljoakaan tarvinnut asukriiseillä; riittää, kun kaapista on löytynyt mukavat mustat leggarit, t-paita tai toppi ja collegepusero. 

Muuton yhteydessä laitoin kierrätykseen kuitenkin valtavasti sellaisia kotivaatteitakin, joita en ollut aikoihin käyttänyt. Saatoin jopa luopua niistä mukavimmista, kuluneimmista verkkareista ja muutamat yläasteelta asti mukanani seuranneet hupparitkin jatkoivat matkaansa toisaalle. Koen järkeväksi nimenomaan sen, että kotivaatteista on muuhunkin arkeen kuin sohvalla köllöttelemiseen. Siksi kaapistani löytyykin nyt inventaarion jälkeen mukavuutta ja käytännöllisyyttä sellaisten vaatteiden kautta, joissa minun on mukava olla, mutta jotka soveltuvat myös toimistopäiviini. Yksi näistä aarteista on tämänhetkinen lempivaatteeni, kaunis roosanvärinen Noshin jakardijakku.

Tutustuin Noshiin ystäväni kautta ja voi miten innoissani olenkaan ollut tästä uudesta tuttavuudesta! Suomalaisen vaatebrändin valikoimaan kuuluu tuotteita laidasta laitaan, naisille, miehille ja lapsille, enkä voi korostaa liikaa tuotteiden korkeaa laatua. Luomupuuvillaiset vaatteet kestävät aikaa sekä ahkeraa käyttöä, enkä ole huomannut pesujenkaan kuluttavan niitä lainkaan. Ja kun kuvia katsoo, ymmärrätte varmasti miksi juuri tämä jakku on minut nyt hurmannut; väri on valloittava, takki on tarpeeksi pitkä, taskut ovat suuret ja materiaali jännittävä. Tämän takin sisuksiin pujahtaminen on helppoa ja look on aina huoliteltu, alle ei välttämättä tarvitse kuin topin ja leggarit. Lempivaate parhaimmillaan. Ja psst! Samaisesta takista saapui myyntiin uusia ihania värejä (katsokaapa tätä auringonkeltaista tai tätä karamellia!) kevään myötä.

Ei varmaankaan siis yllätä ketään, kun kerron eläneeni jakardijakkuni sisuksissa koko tämän viikon. Kotitoimistolle se sopii täydellisesti, mutta kun kevätaurinko alkaa lämmitellä tarpeeksi, tämä jakku muuntautuu erinomaisesti myös takiksi.

Kuten sanoin, lempivaate.


Posted in muoti and tagged by NOORA.