SUNNUNTAI-ILLAN LÄMPIMÄT AJATUKSET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

// Kaupallinen yhteistyö, asu saatu: IVALO.COM/ THE KNOTTY ONES

Aurinko paisteli makuuhuoneen ikkunasta sisään eräänä kauniina päivänä ja filteröi nämä kuvat pehmeän kultaisilla sävyillään. Aivan kuin se olisi lämmittänyt poskipäitä, vaikka ulkona paukkui pikkupakkanen. Nämä kuvat on otettu jo viikko sitten, mutta samassa asussa olen viettänyt kaiken sen ajan, mitä olen viikon aikana ehtinyt kotoilla. Tämä asu on nimittäin lämmittänyt sekä materiaalinsa että tarinansa kautta.

The Knotty Onesin neuletuotteet suunnitellaan New Yorkissa, mutta ne valmistetaan Liettuan maaseudulla. Reilu viikko sitten sain tämän innolla odottamani lahjan käsiini ja heti ensimmäisenä liikutuin löytäessäni paketista kortin, jonka päällä luki ”Daina – Meet Your Knitter”. Kortin sisältä löysin kuvan Dainasta ja vierellä kulki teksti, jossa kerrottiin tästä taitavasta naisesta lisää. Daina muun muassa aloittaa päivänsä kahvikupposella ja hän rakastaa viettää aikaa lastensa ja lastenlastensa kanssa. Kuinka upeaa onkaan saada tietää, kuka on tämän upean käsityön takana! Daina nimittäin neuloi tuon upean laventelin sävyisen neuletakin minulle tilauksesta.

The Knotty Onesin kutojat ovat pääosin Liettuan syrjäseuduilla asuvia äitejä, jotka neulontatyöllään elättävät perhettään ja mahdollistavat työllä sen, että he pystyvät asumaan kotiseuduillaan. The Knotty Ones tarjoaa naisille koulutusta, kohtuullisen palkan heidän tekemästään työstä sekä turvalliset olosuhteet työn tekemistä varten. Neuleet tehdään tilauksesta käsityönä 100% luonnonmateriaaleja käyttäen. Tuntui todella upealta pukeutua saamaani neuleasuun ja päästä kertomaan tästä brändistä myös teille. Tarkoituksenani oli esitellä teille aluksi tämä kaunis asu vain Instagramin puolella, mutta näin joulun alla vastuulliset ja ajatukselliset lahjavinkit tulevat varmasti monelle tarpeeseen ja halusin vinkata teille tästä brändistä myös blogissani – kukapa ei haluaisi löytää joulupaketistaan The Knotty Onesin neuletta?!

Ilokseni saan jakaa teille myös alekoodin. Koodilla NOORAKNOTTY saat -20% alennusta 5.12.-12.12.2021 tehdessäsi The Knotty Ones-ostoksia IVALO.COMista. Löydät valikoiman täältä (*vaikuttajalle ei kerry tuloja alekoodilla tehdyistä ostoksista). Ja arvaan, että seuraava kysymyksesi on se, mikä onkaan tuo upea ylläni oleva neule? Se on Lilly Blue-sävyinen Tom Cardigan, ja jalassani olevat neulehousut löydät puolestaan tämän linkin takaa.

Pehmeitä ja lämpöisiä ajatuksia iltaasi. <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.