MARRASKUUMAANANTAIN KUULUMISIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: H&M
Mekko: Esprit //*saatu
Saappaat: Palmroth Original //*saatu
Leggarit: Tokmanni


Tervehdys marraskuun viimeinen maanantai! Käsittämätöntä, suorastaan uskomatonta, kuinka nopeasti tuo mörköpimeä marraskuu jälleen taas sujahti ohi. Kuorrutin kodin jouluvaloilla ja vähän jo joulukoristeillakin marraskuun puolessa välissä ja huomasin sen helpottavan kovasti jaksamista pimeiden iltojen keskellä. Joulutunnelmointi on parasta ja ihanaa, että keskiviikkona kalenterinlehdenkin saa jo virallisesti kääntää vuoden suosikkikuukauteni puolelle. Aika virittää myös Jouluradio autoradion pikanäppäimiin!

Viime viikko piti sisällään tunteita laidasta laitaan ja uuden viikon startin ei voi sanoa olevan kovin energinen. Jätimme viime viikolla läheiselle viimeiset jäähyväiset, juhlimme perhepiirissä Matin syntymäpäiviä ja ehdimmepä sammuttamaan myös Hakametsästä valoja perjantai-iltana. Viikkoon sisältyi myös lukuisia työkeikkoja ja projektien deadlineja, joista viimeiset sain maaliin sunnuntai-iltana. Melkoinen viikko.

Uusi viikko, uusi kalenteriaukeama. Kalenterini alkaa näyttää jo kovin kovin jouluiselta ja tällä viikolla onkin luvassa useammatkin jouluiset kuvaukset sekä muita ihania jouluttajan unelmajuttuja. Lupaan myös blogin kuorruttuvan jouluiseksi, sillä luvassa on lukuisia arvontoja, joulufiilistelypostauksia ja yllätyksiä – yksi toivotuimmista joulunajan postauksista on vuosi toisensa jälkeen Disneystore-tilaukseni unboxaus ja toiveenne on tänäkin vuonna kuultu! Tällä viikolla saatte tietää, mikä koriste oli valintani tälle vuodelle.

Pikkujouluja ei sen sijaan kalenteriini ole kirjattu yksiäkään. Toisaalta harmillista, sillä Esprit hemmotteli minua ihastuttavalla mekolla. Onneksi tämä upea mekko ei tarvitse ympärilleen edes juhlia, vaan se toimii ihastuttavana arjenpiristäjänä vaikkapa aivan tavallisena maanantaina. Nyt helmat hulmuten kohti uutta viikkoa.

Voikaa hyvin! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.