KUN LÄHDIN UHANALTA OSTOSKASSIN KERA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

uhanadesign_mylipsdontlieuhanadesign_mylipsdontlieuhanadesign_mylipsdontlie

En ole juurikaan poistunut Tampereen rajojen sisäpuolelta viime kuukausien aikana, ja näin ollen sydäntä särkien jätin väliin myös Uhana Desiginin uuden malliston lanseerauskemut, jotka järjestettiin jokunen viikko sitten Helsingissä. Koska uusi mallisto jäi tuolloin livenä näkemättä, piipahdin visiitille Uhanan Tampereen myymälään viime viikolla. Tiesittekö muuten, että samaisesta myymälästä löytyy nykyään Uhana Dreams-lainaamo? Voit lainata tärkeitä kemuja varten tai itseäsi ilahduttaaksesi Uhana-vaatteen ja mikä upeinta, joukossa on myös sellaisia aarteita, joita Uhanan mallistoissa ei ole nähty. Ihastuin niin erääseen beigeen printtiin, jota en saa verkkokalvoiltani pois millään. Jos ja kun tässä vielä jonain päivänä juhlitaan, käyn lainaamassa juuri tuon mekon itselleni.

Uusi mallisto, Search of Happiness, oli juuri niin ihana kuin kuvien perusteella olin jo arvellutkin sen olevan, mutta myymälän rekeiltä löytyi jotakin sellaista, johon en ollut varautunut enää törmääväni. Olin jo tovin kuvitellut, että tätä unelmaa olisi enää mahdotonta toteuttaa.

uhanadesign_mylipsdontlieuhanadesign_mylipsdontlieuhanadesign_mylipsdontlie

Kun Fierce sitten roikkui nenäni edessä henkarissa omassa koossani, oli ostopäätös helppo tehdä. Tämä paita on jo pari kertaa ollut ostoskorissani, mutta jahkailujeni vuoksi, se ehdittiin myydä joka kerta loppuun. Päätin unohtaa koko aarteen, verkkokauppakin kun näytti jatkuvasti sold outia. Sanomattakin on siis selvää, että tällä kertaa en aikonut päästää sitä käsistäni, kun löysin vihdoin unelmapaidan, jonka sisässä on hyvä odotella syksyä. Ja mikä parasta, ystäväperheeltä synttärilahjaksi saamani Pisarat käyvät paidan kaveriksi täydellisesti!

Tästä hankinnasta tuli niin iloinen olo. Hyvää kannatti odottaa.

Tsemppiä maanantaihin! Otetaanko porukalla päivän asenteeksi fierce?

uhanadesign_mylipsdontlie


Posted in muoti and tagged , by NOORA.