ARKIKUVA 44/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

kivat panta aikuinen

Milloin kuva on otettu? Säästin osan vuosilomastani syksylle, ja kuva napattiin ennen lomalenkkiäni 28. lokakuuta aamupäivällä.

Missä kuva on otettu? Odottelin lenkkikaveriani saapuvaksi kotipihassamme.

Mitä kuva esittää? Olin hiuksiahulmuttavan onnellinen juuri hetki ennen kuvan ottamista saapuneesta lähetyksestä. Kivat lähetti minulle nimittäin lämpimän tervehdyksen, kun postilaatikostani löytyi musta silkkivillapanta korviani lämmittämään. Yksi ihanimmista ikinä saamistani pr-lähetyksistä! Tamperelaisen Kivatin kanssa olen aiemminkin tehnyt yhteistyötä, ja vannon heidän tuotteidensa nimeen aina syksyn tullen, myös pikkumurut ovat saaneet Noora-tädiltä useita Kivat-lahjoja. Tämä panta tuli todella tarpeeseen; kun pipo lämmittää lenkillä vielä liikaa, tuulisuojilla varustettu silkkivillainen panta on ratkaisu ongelmaan. Ja arvaatteko mikä pannassa on aivan parasta, SE EI KUTITA!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olen ollut hirveän reipas lenkkeilijä viime aikoina. Jo keväällä innostuin tallaamaan useamman kerran viikossa lenkkipolkuja, ja pelkäsin kovasti, että intoni vähenee syyspimeiden saapuessa. Alle 20 euroa maksaneet kävelysauvani ovat olleet yksi parhaista hankinnoistani ikinä. Epäilin, että sauvat jäisivät sammaloitumaan varastonnurkkaan, mutta mitä vielä, niiden kanssa on tullut talsittua jo varmasti satoja kilometrejä. Olen energisimmilläni aamuisin, joten otinkin lomastani kaiken irti – aamulenkit maistuivat ja päivät starttasivat mukavasti pururatoja kierrellen!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.