ASIOITA, JOITA HALUAN TEHDÄ ENNEN KUIN TÄYTÄN 33

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

vimma tuuvahatanpään arboretumhatanpään arboretumhatanpään arboretum

Kuten jokunen saattaa muistaakin, sen lisäksi, että blogini juhlii heinäkuussa syntymäpäiviään, samoin juhlin myös minä itse. Syntymäpäiviini on enää parisen viikkoa aikaa, ja aina tässä vaiheessa vuotta sitä alkaa mietiskellä, millaisen ikävuoden sitä oikein jättääkään taaksensa. Ja mitä kaikkea sitä haluaakaan tehdä vielä 32-vuotiaana, ennen kuin täytyy alkaa opetella uuden numeroparin kirjoittamista lomakkeisiin! Ainakin ajatuksena 33 tuntuu oikein leppoisalta ja lempeältä, toivottavasti se myös on kaikkea sitä.

Mutta koska helteisen (.. I wish!) heinäkuun elelen vielä miltei kokonaan 32-vuotiaana, on aika listata pakettiin, mitä kaikkea haluan tehdä vielä tämän ikävuoden ollessa käynnissä. Tästä se lähtee.

 … haluan 32-vuotiaana tehdä ainakin yhden roadtripin paikkaan, jossa en ole aikaisemmin käynyt. Matti ehdotti, että ottaisimme suunnaksi Apulanta-museon ja Jari Litmasen patsaan Lahdessa. Eeeei ehkä ihan minun juttuni, mutta miks ei!

… haluan vuokrata pienen soutuveneen läheiseltä järveltä ja käydä soutelemassa. Ei haittaa vaikka sataisi, voisi olla jopa tunnelmallisempaa.

… haluan käydä toriaamupalalla. Tämä toteutunee viimeistään siinä vaiheessa, kun aloitamme Matin kanssa yhteisen lomapätkämme.

… haluan siivota perusteellisesti vaatekaappini. En nyt tarkoita niinkään inventaariota, vaan sitä perusviikkausta ja lajittelua, järjestelyä, jossa vaatekaapin saralla olen aivan laiskiainen.

… haluan käydä juhlissa uusissa kengissäni, jotka ostin jo etukäteen itselleni syntymäpäivälahjaksi.

.. haluaisin löytää kauniin kukkaniityn, jossa ottaa virallisia syntymäpäiväpotretteja.

.. haluan levätä muutaman päivän ajan. Aloittaa aamuni jättikokoisella kupposella kahvia, olla miettimättä töitä ja pötköttää sohvalla yökkärissä. Matti tosin sanoi, että ei tule onnistumaan. Viimeistään kymmeneltä aamulla kaipaan kuulemma jotakin tekemistä. Totta, hän tuntee minut niin hyvin.

Aika maltillinen ja toteuttamiskelpoinen to do-lista. Mitä luulette kuinka moni kohdista toteutuu? Veikkaan, että vaatekaapin järjestely jää viimeiseksi. Tai kokonaan tekemättä. Mutta onhan se hyvä jättää seuraavallekin ikävuodelle vähän projekteja.. ;)

vimma tuuvaarboretum tampere


LAUKKU SALMIAK STUDIO |*saatu   MEKKO VIMMA COMPANY
TENNARIT NLY SHOES  TEKONAHKATAKKI ZARAPosted in muoti and tagged by NOORA.