HUONO LOMAILIJA?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

noora näppilänoora näppiläkanerva

Kesälomani ensimmäinen kahden viikon jakso alkaa tulla päätökseensä. Minulle käy aina näin. Osaan vasta ensimmäisen viikon jälkeen vaihtaa lomavaihteen silmään ja toisella viikolla alkavatkin mielessä kummitella jo seuraavalla viikolla alkavat työt. Olen huono lomailija, en oikein osaa elää hetkessä ja poden huonoa omaatuntoa parista lomapäivästä, jotka kuluivat sohvanpohjalla. Aivan kuin ne muka olisivat menneet hukkaan. Mitä vielä, lepoa tässä on kaivattukin ja parin päivän Good Girls-sarjamaraton on tehnyt niin hyvää. Onneksi tälle viikolle osui muutama sadepäiväkin, olen nauttinut suunnattomasti siitä, että olen ”saanut” olla sisällä. En varmaankaan ole ainoa, joka haluaa kesäisin viettää jokaisen aurinkoisen hetken ulkona?

Lomani on ollut siis toisin sanoen mainio. Olen ehtinyt roadtripille, olen viettänyt erinomaiset syntymäpäivät ja siinä sivussa myönnän tehneeni myös hieman töitä, syksyllä edessä on nimittäin muutama upea työprojekti, joiden eteen on jo tehty suunnitelmia. Tuntuu kuitenkin myös kutkuttavan ihanalta, että luvassa on vielä toinen samanlainen loma.  Tämä kaksiviikkoinen toimi loistavana, palauttavana vapaa-aikana, rankan kevään jälkeen, mutta huomaan, että kroppani ja mieleni vaatii vielä hitusen lisää lomailua ennen kiireistä syksyä. Onneksi sitä on siis vielä luvassa.

noora näppilä

TOPPI MANGO   FARKKUSHORTSIT VERO MODA
KORVAKORUT MANGO   KENGÄT SOWHAT    LAUKKU SALMIAK STUDIO /*saatu

Nämä kuvat otettiin lomani ensimmäisenä päivänä, kun silmäpussit olivat valtaisat ja ikävuosikaan ei ollut vielä ehtinyt vaihtua kolmekolmoseksi. Seisoin metsässä hyttysten syöttinä ja fiilistelin edessä siintävää lomapätkää. Ja aivan yhtä leveä hymy minulla on nytkin. Loma teki hyvää, ja nyt nautin jäljellä olevista päivistä iloisin mielin. Kuukausi vaihtuu pian elokuuksi, mutta edessä on varmasti vielä kesäoloa.

Joku päivitteli Instagramissa kesän päättyneen jo, minä olen vasta pääsemässä vauhtiin. En ole ehtinyt kuin vasta pariin otteeseen pihakeinuuni aamukahvini kanssa aamuauringon lämpöön. Kesä 2020, pidäkin huoli siitä, että suunnitelmani vielä toteutuu. Puolituntiakin kesälämpöä riittäisi, kyllä siinä ajassa ehtii yhden aamukahvin hörppiä.

Mutta nyt mä meen, loma kutsuu vielä.


Posted in muoti and tagged by NOORA.