MINUN KESÄNI – NAPPAA HAASTE MYÖS OMAAN BLOGIIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


MEKKO VERO MODA    DONITSI GLITTER    KENGÄT MINNA PARIKKA


Tiedän, tiedän, että nyt joku hermostuu, kun jo tässä vaiheessa ollaan laittamassa kesää pakettiin, mutta oma arkeni on jo niin vahvasti alkanut, että kesäiset ajatukset ovat väkisinkin siirtymässä syksyyn. Siksi ajattelinkin koota kesäni pakettiin, sekä itselleni että teille muistoksi. Kun kymmenen vuoden kuluttua alan muistella kesää 2019, palaan siis tämän postauksen pariin fiilistelemään aivan käsittämättömän unohtumatonta kesää. Jos nappaatte kesähaasteeseen keksimäni kysymykset omaan blogiinne, käykäähän jättämässä linkki kommenttiboksiin, jotta pääsen lueskelemaan kesäkuulumisianne.

Kesän 2019 mieleenpainuvin päivämäärä?

Ehdottomasti 18. kesäkuuta. Tuona päivänä oma kesäni alkoi, kun saimme pitkän odotuksen jälkeen vihdoin avaimet ensimmäiseen omaan kotiimme. Ja siitä se muuttorumba sitten alkoi!

Kesän 2019 paras grillisafka?

Kutsuin sukulaisia kokoon juhlistamaan pienimuotoisten tupareiden ja tupatarkastuksen muodossa uutta kotiamme ja grillimestari-Matti piti huolen siitä, että grilli käristi varmasti tarpeeksi makkaraa vieraillemme. Perusmakkara sinapilla ja ketsupilla voi toisinaan hyvässä seurassa olla melkoinen herkku!

Kesän 2019 kaunein auringonlasku?

Kuvasin kaunista hääparia Raaseporissa meren äärellä auringonlaskun aikaan. Hetki oli onnea ja iloa pullollaan. Auringonlaskussa merenrannalla on aivan oma taikansa, jota ei muualla koe.

Kesän 2019 huikein roadtrip?

Tähän on vastattava yksinkertaisesti reissumme Muumimaailmaan. Ensimmäinen visiittini muumien maisemiin oli juuri niin hauska kuin olin arvellutkin sen olevan. Olin vähintään yhtä innoissani kuin seurueemme kolmivuotias.

Kesän 2019 unohtumattomin uintireissu?

Uintireissuja kesälle kertyi peräti kolme, joten valitsen niistä sen ensimmäisen, kun kävin karistamassa talviturkin järveen heinäkuun lopulla. Ehkä oli jo aikakin tuolloin.

Kesän 2019 iloisin kohtaaminen?

Olen nähnyt kesän aikana poikkeuksellisen paljon ystäviäni (uusi koti on ollut täydellinen syy kutsua heitä kylään!), mutta todettakoon, että iloisin kohtaamisista oli taatusti Paavon tapaaminen ensimmäistä kertaa. Serkkutyttöni koiranpentu tuli käymään syntymäpäivilleni ja koko juhlaseurue meni aivan pähkinöiksi pikku-Paavosta.

Kesän 2019 hymyilyttävin hetki?

Lasketaanko toukokuun loppu jo kesäksi? Nyt lasketaan! Ensimmäisenä mieleeni nousi nimittäin se hetki, kun seisoin Frenckellin aukiolle pystytetyllä lavalla kuvaamassa Leijonien kultajuhlia. Vieläkin menee hymyilyttävät kylmät väreet, kun mietin miltä ihmismeri näytti lavalta katsottuna.

Kesän 2019 itkettävin pettymys?

Olemme saaneet nauttia niin poikkeuksellisen ihanasta kesästä pitkästä aikaa, että en muista vuodattaneeni pettymyksen kyyneliä kertaakaan. Hitusen ehkä harmitti se, että en käynyt kesän aikana yksilläkään festareilla. Ilosta tirauttelin tosin kerran jos toisenkin.

Kesän 2019 kaunein kesäkaupunki?

Vastaan Tampere, sillä kesäni kului niin tiiviisti kotinurkissa, että en ehtinyt juuri muissa kaupungeissa vierailla. Mutta oma kotikaupunki, paras kotikaupunki. Ratikkatyömaistakin huolimatta. ;)

Kesän 2019 henkeäsalpaavin luontohetki?

Tässä ei ollut mitään henkeäsalpaavaa, mutta en ikinä unohda sen oravan ilmettä, joka kävi nenäni edessä nappaamassa tomaatin käpäliinsä tomaattiamppelistani ja jäi mussuttamaan sitä eteeni äärimmäisen tyytyväisenä suoritukseensa. Se oikein tiesi tehneensä tuhmuuksia!

Kesä 2019 yhdellä sanalla?

UNIIKKI.


Posted in muoti and tagged by NOORA.