KESÄKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ : VOI VIMMA, LÖYSIN SUT!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

vimma tuuvavimma tuuvavimma tuuvazadaa alekoodi

Ketään ei varmaankaan yllätä, että kesäkuun parhaan secondhand-löytöni tein jälleen Zadaasta? Aivan kuten huhti- ja toukokuussakin. Sen lisäksi, että tuon kirppissovelluksen selaaminen on mainiota ajankulua, sen kautta löytää todellisia helmiä erinomaiseen hintaan. En edes muista koska viimeksi olisin ostanut konkreettisesti myymälästä jotakin uutena. Toki tähän on vaikuttanut myös se, että korona-aikana olen välttänyt kauppakeskuksissa pyörimistä niin paljon kuin mahdollista, mutta samalla olen huomannut, että kirppismaailmasta löytyy aivan valtavasti tuotteita uudenveroisena. Tavakseni onkin tullut tsekata ensin secondhand-tarjonta kännykästä, ennen kuin suuntaan ostoksille.

Tässä tavassa haluan pysyä jatkossakin. Kirppissovellusta selatessani minulla on nimittäin käynyt toisinaan aivan järjettömän hyvä tuuri. Katsokaa vaikka tätä mekkoa. Näppäilin hakukenttään kokeilumielessä nimen ”Vimma” Tuuva-mekkoa etsiessäni, ja kappas, siellähän se oli. Kaiken lisäksi aivan hurjan kauniissa kuosissa.

zadaa alekoodituuva vimmatuuva vimma

Tuuva-mekkoni ansaitseekin siis kaikessa kauneudessaan kesäkuun parhaan secondhand-löydön tittelin. Nyt, kun kelitkin viilenivät ja shortsit ja topit unohtuvat hetkeksi kaappiin, juuri tällaisilla pitkähihaisilla kukkamekoilla saa kaivattua kesäfiilistä asuihinsa. Laventelinsävy ilahduttaa pukeutumisessa kovasti ja kaiken kaikkiaan mekossa on juuri minulle ominaisia sävyjä. Ja kukkia! Niitä minä rakastan. Mietin josko tämä mekko olisi tulevan viikonlopun ristiäisiin myös oivallinen valinta. Mitä mieltä olette?

Oletteko te tehneet viime aikoina hyviä löytöjä?

Ps. Koska Zadaata täällä aina hehkutan ja kuulun tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, haluan vielä muistuttaa, että saat ilmaisen toimituksen Zadaasta koodilla NN4334 ensimmäisestä tilauksestasi (*ei yhteistyö). Koodi kannattaa näpytellä sovellukseen valmiiksi asetuksiin Lunasta kampanjakoodi-kohtaan, niin pääset hyödyntämään sen sitten, kun hyvä kirppislöytö osuu kohdalle.


Posted in muoti and tagged by NOORA.