21/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Tämä iloinen kesäkuva on otettu viime viikonloppuna, sunnuntaina 23. toukokuuta aamupäivällä. Veneen kyydissä keinuttelevat kaksi innokasta veneilijää.

MISSÄ? Näsijärven aalloilla.

MITÄ? Kuten jo aiemmin kerroin, viime viikonloppuna vietimme perheen kesken sunnuntaita veneen vesillelaskemisen merkeissä. Oli siis kesän ensimmäisen veneretken aika! Retkestä eniten innoissaan oli ehdottomasti siskontyttöni, joka pääsi vesille ensimmäistä kertaa ja oli niin kovin ylpeä uusista pelastusliiveistään. Matkalle mukaan täytyi tietenkin pakata nalle ja evästä. Eväspussi aukesi samalla sekunnilla, kun vene irtosi laiturista ja hymy ei hyytynyt koko matkan aikana. Tästä pikkumimmistä löytyy seikkailumieltä! Kuten myös hänestä, joka istuu veneen kyydissä M:n vieressä. Lisää tällaisia kesäpäiviä, kiitos!Posted in lifestyle and tagged by NOORA.