ASIOITA, JOTKA HYMYILYTTÄVÄT TÄNÄ AAMUNA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Hyvää huomenta, saisiko olla kupillinen kahvia? Jo pelkästään aamun ensimmäinen kahvi toi tänään hymyn huulille. Löysin nimittäin vihdoin uuden kahvisuosikin, matalahappoisen Kulta Katriinan Smoothin. Tätä kahvia rakastaa makunystyröitteni lisäksi myös vatsani, ja olenkin vihdoin sanonut heipat muun muassa kahvinjuonnista aiheutuvalle närästykselle. Vaikka kahvinjuontia olenkin huomattavasti vähentänyt, ilman aamukahvia ei päivä lähde käyntiin. Veikkaankin, että tästä uudesta suosikista tulee pitkäaikainen aamukaverini. Aamukavereista puheen ollen, olen ottanut tavaksi startata päivän rullailemalla puuroa keitellessäni samalla poskilihaksiani ja kasvojani jääkaapissa säilyttämälläni kasvorullalla (*saatu). Kylmä kivi tekee hyvää kasvoille ja olo virkistyy. Kun alle laittaa vielä kosteuttavan kasvonaamion (suosikkini on tällä hetkellä Laveran Hydro Sheet Mask!), pieni hemmotteluhetki on taattu ja uuteen päivään herääminen helpottuu.

Hymyilyttämään alkaa heti myös vilkaistessani ikkunalaudalle. Viime vuodesta viisastuneena istutin auringonkukansiemenet tänä vuonna sisälle ja odottelen vielä tovin taimien kasvupyrähdystä ennen kuin siirrän ne ulkoilmaan. Mitäkö viime vuonna kävi? Pihapiirimme on täynnä nokkelia oravakaveruksia ja jostain käsittämättömästä syystä heidän suurinta herkkuaan olivat juurikin auringonkukanversot. Lopulta pihassamme kasvoi tasan yksi auringonkukka, joka oli onnistunut piileskelemään oravilta. Sekin puhkesi kukkaan tosin vasta lokakuussa.

// PR-lähetys saatu //

Kurkistettaisiinko seuraavaksi saamani pr-lähetyksen uumeniin? Boksista löytyi ihana, sitruunaisen herkullinen lähetys, jonka avulla saan taiottua hetkessä kesäjalat kuntoon. Lisääntynyt liikunnanmäärä ja etenkin ihoa kuivattanut talvi laittoi jalat koetuksella, joten jalkahoito lauantaiaamun iloksi kuulostaa täydelliseltä. Lemon Juice & Glycerinen tuotteet ovat klassikoita, joiden tehoon ja laatuun voi aina luottaa, mutta tiesittekö jo kaikki, että kyseessä on kotimainen brändi? Kotimaiset ihonhoitotuotteet eivät 1950-luvulla olleet vielä kovin arvostettuja, ja siksi brändille annettiinkin hienolta kuulostava kansainvälinen nimi sitä perustettaessa kiinnostuksen herättämiseksi. Tuotteet on kuitenkin aina valmistettu Suomessa ja tuotevalikoiman laajetessa vuosikymmenten kuluessa ovat peruskivinä edelleen säilyneet sitruunan raikkaus ja glyseriinin hoitavuus. Kantapäävoide lähtee testiin än yy tee – NYT!

Mikäpä muu nostaa suupieliä juuri nyt ylöspäin? Edessä on viikonloppu, johon mahtuu jopa hitusen rentoilua. Laventelinsävyisestä yöpuvusta ei siis ole kiire minnekään, kun aamun voi aloittaa vaikkapa kirjaa lukien. Aurinkokin on luvannut näyttäytyä, mutta se on niin kova tekemään ohareita, että en jaksa etukäteen murehtia tapaammeko tänään vaiko emme. Pöydällä köllöttelevä onnittelukortti ylioppilaalle kertoo puolestaan sen, että olemme jo todella, todella, lähellä kesää.

Siispä kohti lauantaita hyvillä mielin – satoi tai paistoi!

Ps. Jokohan tämän päivän aikana saisin aikaiseksi vaihdettua patterit kaappikellooni – vaikka aamuvirkku olenkin, en sentään ennen kuutta ollut tänään kameran kanssa olohuoneessa heilumassa..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.