20/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä hattarainen kesäkuva on otettu toukokuun 15. päivä, aamukahdeksan aikaan.

MISSÄ? Kuten lauantaina teille ehdinkin jo innoissani kertoa, herätyskelloni soitti vapaapäivänäni jo aamuvarhaisella, kun halusin päästä ikuistamaan Frenckellin aukion kirsikankukkaloistoa ennen ruuhkaa kamerani muistikortille.

MITÄ? Maajussini saapui perjantaina kotiin peltotöistä ja harvinaista kyllä, tulevaksi viikonlopuksi ei ollut sovittuna mitään ohjelmaa. Vietimme siis viikonlopun aivan kahdestaan, ja ehdimme rauhassa hakea kukitettujen kuvaustemme jälkeen muun muassa puurot takeawayna Mama Bearista. Oli paras ajatus ikinä herätä lauantaina jo aikaisin, sillä vapaapäivä tuntui iiiihanan piiiiitkältä. Ja ennen kun joku ehtii kysyä, Matin huppari on Martinexin vaaleanpunainen Myy-pusero; yritin googletella josko samaista hupparia olisi vielä myynnissä, mutta vastaani tuli tällainen, hieman päivitetty versioihana sekin!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.