HETKESSÄ KATOAVA KAUNEUS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

kirsikkapuut tamperekirsikkapuut frenckellkirsikkapuut tamperesalmiak studio box penaali

Melkein myöhästyin. Niin kovin pienen hetken kestää se lumoava kauneus, jota ei voi sanoin kuvailla. Vaaleanpunaiset kukat kuorruttavat oksat kauneudellaan ja oksien läpi siivilöityvä valo muuttaa koko maailman hattaraisen herttaiseksi. Täällä Tampereella tätä lumousta riittää vain muutaman puun verran, mutta se on tarpeeksi. Frenckellin aukion kirsikkapuiden katveessa on tunnelmaa, ja uskallanpa veikata, että tänäkin keväänä, näiden parin viikon aikana, puiden alla on moni ohikulkija ottanut itsestään selfien.

Maajussini saapui kotiin peltotöistään ja ehdotin varovaisesti, josko kävisimme kauppareissun yhteydessä kurkistamassa, vieläkö kirsikkapuut ovat kukassa. Ehdimme paikalle täydelliseen aikaan. Kukat eivät enää olleet parhaimmillaan, eivät niin hurmaavan vaaleanpunaisia kuin takkini, mutta juuri niin kauniita kuin muistinkin. Värimaailma hehkui vanhan roosan sävyssä, kun nukahtavat kukkaset näyttivät meille vielä parastaan.

kirsikat tampere freckellpink jacketkirsikkapuut kukassa tampere

TAKKI MONKI   FARKUT ZARA   TENNARIT VAMSKO  NEULE H&M
LAUKKU SALMIAK STUDIO/ BOX PENAALI-VYÖLAUKKU /*saatu
KORVAKORUT SALMIAK STUDIO/ LEATHER LEAF-KORVAKORUT /*saatu

salmiak studio box penaali laukkutampere kirsikkapuutcherryblossom finlandvamsko zebra sneakers

Huomaan ulkoiluttavani tuota vaaleanpunaista takkia aina vain keväisin. Se sopii täydellisesti välikausitakiksi niihin keväisiin päiviin, jolloin kylmä viima vielä yllättääkin ja lämmin vuori tuntuu kuin halaukselta. Huomaan takkini tuovan monesti hymyjä myös muiden huulille. Eilen yhdistin takkini Vamskon tennareihin ja simppeliin perusasuun, jota maustoin upeilla Salmiak Studiolta saamillani asusteilla. Vyötärölläni lepäsikin eilen hienoin ikinä näkemäni vyölaukku! 

Salmiak Studion Box Penaali-vyölaukku on valmistettu pirkanmaalaisen, jo toimintansa lopettaneen kenkätehtaan ylijäämänahasta. Laukku on myös äärimmäisen monikäyttöinen; se soveltuu niin vyölaukuksi kuin olka- tai kirjekuorilaukuksikin. Kapeaan mutta tilavaan laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen lompakosta kännykkään ja avainnippuun, ja sen tyylikkään ulkoasun ansiosta, laukusta on osaksi asua kuin asua. Korvissani roikkuvat mustat, italialaisesta kasviparkatusta nahasta valmistetut korvakorut, olivatkin täydellinen match laukun kanssa. Käsityönä Tampereella valmistetut korvakorut ovat kevyet ja niin kovin kauniit. Poimikaahan nämä vinkit mieleenne, jos pähkäilette vielä valmistujaislahjaideoiden parissa.

Toivotan kaikille aurinkoa tähän upeaan keväiseen päivään; ikkunoiden takana paistaa aurinko upeasti, siispä ajattelin hipsiä aamukahvini kera terassillemme. Toivottavasti lämpöäkin alkaisi jo pikkuhiljaa riittää, jotta saisin laittaa pörrötakkini kesäteloille. Ihanaa päivää!

salmiak studio korvakorutcherry blossom Finlandkirsikkapuut suomi


Posted in muoti and tagged by NOORA.