KUVA-ARVOITUS : MIKÄ KEVÄÄN KAUNOKAISISTA?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

olympus makro pioniolympus makro

// Huulikiilto saatu pr-näytteenä, Skincity MAKETHEMAKE.

Kaivoin pitkästä aikaa esiin objektiivin, joka tuo esiin ne kaikista pienimmätkin yksityiskohdat. Pienen pienet hiukkaset, hennot karvat, käsittämättömät yksityiskohdat. Tätä linssiä käytän usein nimenomaan kasveja kuvatessa. Asiat, jotka jäävät paljaalla silmällä havaitsematta, tallentuvat muistikortille ja kuvia tarkastellessa hämmästyy kerta toisensa jälkeen. Arvasitteko ensimmäisestä kuvasta, että kyseessä on kevään kaunokaisen, pionin, sydän? Makrokuvaus on valokuvaamisen lajeista se, johon huomaan jääväni herkästi koukkuun. Kun pihassani alkaa jälleen kasveja putkahdella mullan alta, voitte olla varmoja siitä, että heilun kamerani kanssa ruohonjuuritasolla.

Eniten odotan ehdottomasti sitä, että näen kuinka viime vuonna istuttamani pioni selvisi talvesta. Pioni siirrettiin pihaamme tätini puutarhasta, ja toivon kovasti, että pian tuo lempikukkani ilahduttaa myös oman ikkunani takana. Toistaiseksi nappaan mukaani vielä ruokakauppareissuilta pionikimppuja kotia koristamaan.

lipid lip balm make the make

Käsittämätön sattuma oli myös se, että availin pioneja kuvatessani samalla pakettia, joka sisälsi upean huulikiillon, tismalleen samassa sävyssä kuin tuo sykähdyttävän upea pionikimppuni. Skincityllä myytävän MAKETHEMAKE’n kosmetiikka on ahkerassa, päivittäisessä käytössä ja siksi otankin tämän hoitavan ja täyteläisyyttä taikovan huulikiillon suurella mielenkiinnolla testiin. Öljyjä sisältävä kiilto tuntui huulilla ihastuttavan kevyeltä ja se kosteutti nopeasti. Tuotteessa on kevyt vaniljan tuoksu (suosikkini, kuten olen monesti kertonut!) ja peittävyydeltään Lipid Lip Balm on juuri sopivan kevyt omaan makuuni. Täydellinen ajankohta löytää itselleen uusi luottotuote. Kevät ja pinkkiin taittava huulikiilto kuuluvat yhteen! 

Sävyn nimi? Forever Young tietysti! ;)


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.