ALLERGIAA, AJATUKSIA JA ASUKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Uusi viikko lennähti käyntiin niin vauhdikkaasti, että hiuksia tuivertavat kevättuulet eivät ole mitään tähän vauhtiin verrattuna. Maanantai oli pullollaan erinomaisia palavereita, hyviä uutisia ja kivaa mieltä, joten mielelläni ottaisin jatkossakin näin mukavan vauhdikkaita startteja viikkoihini!

Matti suuntasi viime viikolla maaseudulle kylvötöiden pariin ja tämä maajussin morsian jäi totutusti pitämään kotia pystyssä. Viime viikosta valtaosa tulikin kökittyä neljän seinän sisällä; allergiaoireeni äityivät niin voimakkaiksi, että koronatestiinhän sitä oli jälleen suunnattava. Vaikka negatiivinen tulos nopeasti kännykkään kilahtikin, vietin viikonloppua tiiviisti kotosalla. Kadotin ääneni miltei kokonaan, silmät vuotivat ja aivastelin jatkuvasti, joten pysyttelin pölyiltä piilossa kotinurkissa.

Sadekuurot helpottivat kuitenkin onneksi hetkessä oloani ja nyt on jälleen allergialääkkeitäkin sen verran varastossa, että eiköhän näillä eväillä talsita tämän kovimman siitepölyjakson yli.

Käsittämätöntä ajatella, että koululaisten kesälomat siintävät jo muutaman viikon päässä ja omaankin kalenteriin täytyisi alkaa suunnitella paikkaa pienelle kesälomapätkälle. Alkuvuosi on suorastaan hurahtanut ohi, enkä malta odottaa niitä kaikkia ihania kesähetkiä, joita pian on luvassa. Tällekään kesälle ei ole suunnitelmia tehtynä valmiiksi, minulle riittävät ne muutamat kotimaassa tehtävät roadtripit, aamukahvihetket omalla terassilla ja iltauinnit läheisellä järvellä hellepäivien virkistykseksi. En toivo kesältä kuin lämpöä ja hyvää oloa.

Huomaan muuten vuosi toisensa jälkeen alkavani odottaa kesää viimeistään siinä vaiheessa, kun Matin peltotyöt alkavat; se taitaakin olla minulle se virallinen merkki siitä, että kesä on aivan nurkan takana. Ja ennen kuin ehdin huomata, Matti suuntaakin taas jo puintitöihin elokuun lopulla, kun kesä alkaa olla purkissa. Noh noh, ei nyt sitä ajatella vielä! Toinen varmoista kesämerkeistä onkin sitten se, kun nämä pikkutyypit ilmestyvät taas pihamaallemme. Toivotan siis kaikille hyvinvoivaa viikkoa ja lähetän lämpimät tsempit siitepölyallergikoille, jotka painiskelevat samojen ongelmien parissa kuin minä itse – toivokaamme ilmaa raikastavia sadekuuroja aurinkopäivien väliin, sekä tehokkaita nenäsuihkeita tietysti!

Mukavaa viikkoa!

Ps. Seuraathan minua jo instassa? The Body Shopin ystäville on käynnissä juuri herkullisen hurmaava arvonta! Vinkiksi annettakoon, että arvonta liittyy näihin, juuri lanseerattuihin uutuusherkkuihin. Just saying.. ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.