OMAN HUHTIKUUNI PARHAAT PALAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Huhtikuu vaihtuu pian toukokuuksi. Kuukaudeksi, joka omassa sisäisessä kalenterissani tuntuu jo miltei kesäkuukaudelta. Maajussini suuntaa maalle, lenkkipolkujen pientareet vihertyvät lenkki lenkiltä, pihapuussamme asustava orava vaihtaa talviturkkinsa kesäisempiin sävyihin. Pihatöitä tekiessä huomaa auringon jo päivettävän poskipäitä, talvivaatteet päätyvät kesäteloille pesukoneen kautta. Joka vuosi nämä niin kovin arkiset asiat tuovat hymyn huulille. Kevät on parhaimmillaan, luonto herää eloon. Omatkin akut latautuvat.

Vaikka otankin innolla kalenterinlehden kääntymisen vastaan, jätän tänä vuonna huhtikuulle heipat hymyssä suin. Keväinen kuukausi oli hetkineen kaiken kaikkiaan onnistunut, lempeä ja lämpöinen, ahkera ja reipas.

.. huhtikuun paras juttu oli ehdottomasti Paavo! Pariviikkoinen koiraelämä virkisti ja ilahdutti, huomasimme Matin kanssa todella kaivanneemme koiraa elämäämme, ja toivomme kovasti saavamme Paavon toistekin hoitoon. Koiraihminen, now and forever.

.. ehdin pitkästä aikaa lukea kokonaisen kirjan alusta loppuun parin illan aikana. Tätä olen kaivannut! Mikään ei saa niin hyvin ajatuksia pois arjen hässäkästä kuin hyvä kirja, joka nappaa ensimetreiltä mukaansa niin, että seuraavan kerran havahtuu todellisuuteen vasta lukiessaan kirjan viimeisiä rivejä.

.. näinä aikoina iloa ovat tuoneet valtavasti arkeen myös päivittäiset videopuhelut siskontyttöni kanssa; puhelut ovat aika vauhdikkaita, toisiaan pääsemme yleisöksi temppuiluesityksiin, toisinaan ihastelemme yllä olevaa prinsessamekkoa.


Pipo: Sidoste
Takki: Löytötex
Pusero: Nelly Trend
Housut: Nosh //*saatu
Tennarit: NLY Shoes


.. sain ilokseni tehdä yhteistyötä upean yhteistyökumppanin (*linkki ohjaa tekemääni kaupalliseen yhteistyöhön) kanssa. Kuten tiedätte, kosmetiikka on lähellä sydäntäni ja tämän kampanjan kuvaaminen ja suunnittelu sai sydämen heittämään innostuksesta kärrynpyöriä. Arvonnankin sain teille järjestää, ja joka kerta kun pääsen hemmottelemaan teitä, yhteistyö tuntuu vielä spesiaalimmalta.

.. kuukauden parhaimpiin hetkiin kuuluu myös tapaaminen mummuni kanssa. Tapasimme sattumalta eräänä lauantaiaamuna aikaisella aamulenkillä ja vaihdoimme turvallisesti kuulumiset etäältä. Hymyilytti koko päivän tuon jälkeen!

.. innostuin pitkästä aikaa ruuanlaitosta oikein toden teolla! Ruuanlaittotaitoni ovat kehittyneet salakavalasti, mutta ajanpuutteen vuoksi ehdin liian harvoin rauhassa keittiöön hellan ääreen. Yksi kuukauden parhaimmista herkuista oli ehdottomasti nachopeltini, johon myös te tykästyitte kovasti.

Huhtikuu alkaa olla purkissa, vielä pari päivää aikaa kerätä huhtimuistoja talteen, sitten toivotetaan vappupallojen kera toukokuu tervetulleeksi – uskomatonta, kesä alkaa olla jo niin lähellä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.