ÄÄNESTÄ ASUSUOSIKKIASI : NAPPAA SYKSYN KOSMETIIKKAA ARVONNASTA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

KUN KÄVIN YSTÄVÄN VAATEKAAPILLA   |   ISKÄN TAKKIKAAPILLA   |   ELETÄÄN SITÄ AIKAA VUODESTA, KUN..

MINÄKÖ METSÄIHMINEN?

KESÄLLE HEIPAT – HAASTE

 SIINÄ SÄ TAAS OLET, SYYSKUU  | ELOKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ: KIMPULLINEN UNIKKOJA  |  KUULUMISIA AAMUKAHVIN ÄÄRELTÄ

NORPAN SYKSYISET (JA ILMAISET!) TAMPERE-TÄRPIT

KUN LÄHDIN UHANALTA OSTOSKASSIN KERA

Syyskuu oli todellinen asukuvakuukausi! Vaikka asukuvien rinnalla kulkeva teksti ei olisikaan yksi yhteen aina kuvien kanssa, koen, että asukuvat ovat edelleen tärkeä osa blogiani – mitä mieltä te olette? Niiden kuvaaminen on ihanaa, yhteistyöt tyyliin ja muotiin liittyvien brändien kansssa lämmittävät kovasti sydäntä ja koen kuvat omista lookeistani edelleen oleelliseksi osaksi blogiani. Sen lisäksi, että kuvien kautta joku teistä saattaa napata idiksiä omaan tyyliinsä, on omia asuja hauska tallettaa myös itselle talteen. Asukriisin iskiessä olen monesti selaillut läpi omaa ASU KUVISSA-kategoriaani ja poiminut ideoita talteen.

Syyskuussa asuja tallentui kameran muistikortille peräti kymmenen asun verran ja nyt sinä pääset äänestämään lookeista suosikkiasi. Kerro kommentissasi mikä lookeista on sinun suosikkisi. Osallistut samalla herkullisen kosmetiikkapalkinnon arvontaan, joka sisältää omia lemppareitani Physicians Formula-brändiltä.

Palkinto (1 kpl, sisältää yht. 5 tuotetta) arvotaan jo sunnuntaina 11.10., joten pidä kiirettä! ;) /*Palkinto saatu PR-toimistolta.

Piristävää perjantaita kaikille – sataa, sataa ropisee, mutta ei anneta sen haitata!


Posted in muoti and tagged by NOORA.