1/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Sunnuntaina, iltapäivällä, 3. tammikuuta. Päivänä, jolloin lumi vihdoin kuorrutti kunnolla maan.

MISSÄ? Tein vuoden ensimmäisen lumienkelin omalle pihamaallemme. Olemme asustaneet rivitalokodissamme vasta pari talvea, ja lumitöiden tekeminen ainakin _vielä_ innostaa kovasti. Katsotaan tilannetta uudelleen muutaman oikein lumisen talven jälkeen..

MITÄ? Let it snow vaan, odotan jo kovasti hiihtokelejä! On harvinaista herkkua pyllähtää lumihankeen enkeliä tekemään. Kasvoilleni leijaili lumihiutaleita, pakkaslumi rapisi allani ja sain jopa pitkään flunssaa poteneen Matin houkuteltua raikkaaseen ulkoilmaan. Kuvasta tuli ihana; naamasta näkyy aito ilo ja innostus. Harmittamaan tosin jäi se, että en vieläkään päässyt lumiukon rakennuspuuhiin. I wanna build a snowmaaaan..Posted in lifestyle and tagged by NOORA.