PALMUSUNNUNTAINA

curiousnoora

| 09:15 | Eppu tekee hyvin selväksi, että nyt on aika herätä. Se venyttelee ja pötköttelee päällämme ja tuhisee Matin vieressä sen verran kuuluvasti, että Matti ponkaisee reippaana poikana aamulenkille. Minä piiloudun hetkeksi vielä peiton alle.

| 10:15 | Olen nukahtanut vähän turhankin sikeästi ja sillä välin Matti on kattanut aamupalan. Tuoretta kahvia ja kaurapuuroa marjoilla — nam! Ihana aamu. Lueskelemme Aamulehden kannesta kanteen ja minä kirjoittelen blogia samalla kahvia hörppien.

| 11:30 | Alan valmistaa lounasta. Kaapista löytyy ainekset tämän hetkisen lempparisalaattini tekoon, joten pian kulhollinen valmista salaattia onkin jo valmis. Koska tätä salaattia on meillä tehty nyt jo niin monta kertaa ja siitä tykätään kovasti, kuvailen samalla reseptin blogia varten.

P4091813 P4091808

| 13:00 | Olemme jo käyneet ennakkoäänestämässä aiemmin, mutta päätämme lähteä vähän liikenteeseen ja fiilistelemään ihanaa aurinkopäivää kaupunkiin.On niin lämmin, että on aika juoda kevään ensimmäiset kahvit ulkona. Ja kuten joku saattaa tietääkin, Wayne’sista on äärimmäisen vaikea hakea vain kahvia ilman, että herkkutiskistä tarttuu mukaan jotakin.

| 14:00 | Ajelemme vielä kohti Kangasalaa ja Tokmannia, sillä minulla on asiaa Tokmannin essence-hyllylle. essencen tuotteita on välillä vaikea löytää, mutta jälleen kerran ostoskoriin päätyvät täältä ne jutut, joita tulin hakemaankin. Jes!

P4091820

| 15:00 | Kurvailemme vielä morjestamaan kummitätiäni, joka palasi juuri Floridan matkaltaan. Saan pienen pussukan pullollaan kivoja tuliaisia, joista eritoten Kennedy Space Centerin kirjanmerkki saa Matinkin kateudesta vihreäksi. Ja hei, nuo Twilight Sparkle Friendship Heartsit, ehkäpä söpöimpiä ikinä! Samalla Eppu pääsee morjestamaan kummitädin Unski-koiraa. Muistatteko vielä Unton?

| 16:00 | Päivälenkin jälkeen on leffahetken aika. Eppuja siellä, Eppuja täällä.

P4091845P4091838

 | 18:00 | Leffa osoittautuu erinomaiseksi ja harmittelemme molemmat ääneen sitä miksemme muka ehtineet Eppujen Ratinan keikalle viime syksynä. Leffan keikkamatskun perusteella se on ollut näkemisen arvoinen spektaakkeli! Nyt on kuitenkin iltatreenin aika — hyppään kuntopyörän selkään ja teen tehokkaan kotitreenin.

| 20:00 | Tähdet viilettävät parketilla ja minä nappaan pitkästä aikaa kutimen käsiini. Nurkassa on nököttänyt muutama kerä kauniin väristä lankaa, josta on vihdoin aika tehdä jotakin. Kaapissa pääsiäistä odottaa 24 suklaamunan Kinder-laatikko, josta on pakko avata yksi iltateen kaveriksi. Ja mikä kiharapilvibarbie sieltä paljastuukaan! Onko tämä vihje siitä, että nyt olisi hyvä aika hankkia ne pidennykset..

P4091848

| 21:00 | Matti seuraa vaalituloksia kännykästä ja minä alan vahdata World Trade Center-leffaa. Silmäluomet painavat jo kovin ja aamulla kännykkä herättää kuuden aikaan, jotta ehdin ennen töihin lähtöä kirjoittaa tämän postauksen — nyt nukkumaan Noora!

Aurinkoa pääsiäisviikkoonne!


Posted in and tagged , , by NOORA.