9/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Tämä nopeasti sunnuntaiaamuna räpsäisty kuva on otettu helmikuun viimeisenä päivänä kellon lähestyessä aamukymmentä.

MISSÄ? Askartelin synttäripakettia siskontytölleni olohuoneessa sijaitsevan ruokapöytämme ääressä.

MITÄ? En voi käsittää tätä ajankulua. Vasta hetki sitten odotimme jännittyneinä sisareni esikoista koko lähipiirin kesken, nyt tuo pieni ihmistaimi täytti jo kaksi vuotta. Hän on kerrassaan hurmaava ja ihastuttava taaperoikäinen, jonka hymy valaisee huoneen ja jonka oivaltava luonne ja jatkuva oppimisen ilo ja into on upeaa seurattavaa. Syntymäpäivien kunniaksi hankimme hänelle Matin kanssa pakettiin hieman Mainion vaatteita ja piilotin lahjan tuon valtavan tammenterhon sisään. Lastenvaateostoksilla Noora-tädin mopo on kerran jos toisenkin lähtenyt käsistä! ;) Posted in lifestyle and tagged by NOORA.