ARKIKUVA 25/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva hurmaavasta kesämiehestäni on otettu juhannuksenjälkeisenä sunnuntaina, 21.6. iltakahdeksan aikaan.

Missä kuva on otettu? Unelmieni pihakeinussa.

Mitä kuva esittää? Kesää parhaimmillaan. Terassillamme kukkivat istutukset (luulin alkukesästä näitä kesäkukkia ostaessani, että ne kuukahtaisivat ja ostaisin kesäksi vielä toiset, mutta mitä vielä – kukoistavat paremmin kuin koskaan!) ja hankkimastani puutarhakeinusta on tullut koko terassimme keskipiste. En tiedä mitään rentouttavampaa tapaa laittaa päivä pakettiin, kuin istahtaa keinuun iltateen kanssa ja fiilistellä kesäiltaa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Juhannuksemme kaupungissa oli parempi kuin uskalsin ikinä toivoa. Juhannusaattoa vietimme yhdessä muorini ja sisareni perheen kera, lauantaina saimme vieraaksemme rakkaan ystäväperheen. Sunnuntain vietimme ihan vaan kahdestaan, ilman mitään suunnitelmia, ja lopulta lenkkiä ja uimareissua lukuunottamatta emme tehneet tuona kauniina kesäpäivänä mitään. Täydellinen kolmen päivän juhannus. Sopivasti kaikkea.

.. käsittämätöntä. Arkikuvat ovat saavuttaneet jo puolen välin.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.