AAMUPALA X 4 : NÄIN SYÖN AAMUISIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

fast finladn pannukakutfast Finland pannukakut

Arvaatteko, mikä on yksi lempparijutuistani loman aikana? Ehdottomasti se, että aamupalan valmistamiseen voi käyttää rauhassa aikaa. Sekä ennen kaikkea sen syömiseen! Normaaliaamuina, eli niinä aamuina, kun töissä pitää olla viimeistään kahdeksalta, aamupalani on lähinnä meikkailujen lomassa nopeasti hörppäisty kahvi ja suuhun vauhdilla lusikoitu kaurapuuro. Mutta kun aikaa on, rauhallinen aamuhetki on parasta mitä tiedän. Talvilomani kunniaksi kuvasin teille neljä herkullista aamiaisvaihtoehtoa, kaikki tietysti omia suosikkejani. Napatkaahan vinkit talteen!

// 1. Ostin viime viikolla elämäni ensimmäistä kertaa FAST Protein Pancake-pannukakkujauheseoksen ja päätin testata kuinka hyvin pannarit pitäisivät nälkää loitolla, kun edessä olisi pian aamiaisen jälkeen myös kunnon treeni. Vähäsokerinen ja vähälaktoosinen, runsaasti proteiinia sisältävä annospussukka sekoitettiin maidon kera ja pannarit paistuivat näppärästi ja nopeasti pannulla. En tiedä miksi oletin lopputuloksen olevan kaukana herkullisista pannukakuista, mutta mitä vielä – marjojen ja vaahterasiirapin kera edessäni oli yksi parhaista koskaan syömistäni pannariaamupaloista! Jatkoon!

// 2. Olen totaalisen hurahtanut tällä hetkellä verigreippeihin, ja onneksi niiden satokausi jatkuukin vielä tovin. Mikäli arkiaamuna kaipaan jotakin extraa puuron kaveriksi (ja jos sitä ylimääräistä aikaa hetki löytyy!) surauttelen tehosekoittimessa itselleni vitamiinipitoisen smoothien. Joukkoon ei tarvita kuin puolikas verigreippi, pakastepinaattikuutioita ja vettä. Lopputulos on melko tuima, mutta mä tykkään!

// 3. Ei siis liene yllätys, että verigreippiä löytyy nykyään myös puurostani! Mikrossa nopeasti valmistuva kaurapuuro on siis se yleisin syömäni aamupala, mutta sen ”kuorrutus” vaihtelee. Pakkasestamme löytyy aina marjoja, ja puurooni laitan niitä vähintään kourallisen. Monesti myös hedelmät, kuten päärynä, päätyvät puurokulhooni. Aamukahvia en ikinä juo mustana, mutta harvoin lisään enää sen joukkoon maitoa. Löydettyäni Oddlygoodin Barista-kaurajuoman, kahvihetket ovat olleet huomattavasti aiempaa herkullisempia.

// 4. Viikonloppuisin ja lomilla haluan testailla aamupalana erilaisia makuja. Viime viikonloppuna leivoin aamulla tuoretta kauraleipää ja paistoin pannulla munia, joiden päälle laitoin sulamaan pinaattikuutioita. Kauraleipä maistuu toki jo pelkästään levitteen kera herkulliselta, mutta myös ”munakkaasta” leivän päälle leikattu siivu oli erinomainen vaihtoehto leivän päälle laitettavaksi.

Millaisen aamiaisen sinä tänään söit?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.