KUUKAUDEN KOSMETIIKKAIHASTUS : VOIDEMAISET PUNAT!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Postauksessa esitellyt huulipunat saatu blogin kautta ilmaiseksi.

Sain eilisen asupostaukseni jälkeen yhden jos toisenkin viestin koskien huulipunaani – arvasin, että kiinnitätte siihen huomionne, sillä puna sai minutkin aivan pähkinöiksi! Harvoin löytyy noin täydellinen sävy, joka saa jopa hampaat loistamaan valkoisempana kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Sain jokin aika sitten testiin Physicians Formulan hurmaavia Murumuru Butter-huulipunia ja yksi toisensa jälkeen ne ovat päässeet meikkipussin kautta käyttööni. On todella harvinaista, että kelpuutan arkikäyttöön samasta sarjasta useammankin eri sävyn, mutta tässä paletissa on värimaailma kohdallaan.

Ja ah, tuo koostumus. Voidemainen huulipuna ikään kuin sulaa huulille.

Yllä olevassa kuvassa näette tämän hetken suosikkitrioni, joista ylin oli siis huulillani eilisessä postauksessakin. Todellisuudessa väri ei ole ihan noin sähäkkä, miltä se eilisissä kuvissa näyttää, mutta siinä on juuri tarpeeksi pigmenttiä ja voimaa nappaamaan itselleen täydellisen syksypunan tittelin. Sävyn nimi on Brazilian Sunset, eivätkä Pinkini ja Flamingo Pink’kään jää kovin kauaksi suosikistani. Tällä triolla pärjää nimittäin niin arjessa kuin juhlassakin. Etenkin pehmeä ja herkkä Flamingo Pink toimii kauniisti myös arkipunana aremmallakin huulipunankäyttäjällä.

Iso plussa myös siitä, että nämä punat soveltuvat erinomaisesti kuiville ja halkeileville huulille. Itse kuulun nimenomaan tähän jengiin syksyviimojen taas puhallellessa, joten siitäkin syystä tämä setti on hehkutuksensa ansainnut. Hyvää hoitavaa huulipunaa voi välillä olla vaikeakin löytää ja monesti huomaan itse sipaisevani huulipunan päälle tavallista huulirasvaa.

Pusuja päivääsi ja kerrohan samalla, mikä on oma luottopunasi tällä hetkellä?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.