KUN SYNTTÄRI-EPPUA LAHJOTTIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora

”Eppu tässä moi. Täytin viime viikolla kuusi vuotta. Joo, ei se mitään vaikka et muistanutkaan synttäreitäni. Tuleehan niitä.

Kustannusosakeyhtiö Paasilinna sentään muisti ja lähetti minulle luettavaa. Yritän juuri täällä päättää minkä Villaiset Koirat-opuksen designpusakoista laitan Nooran minulle tekemään. Kertokaahan te fashionistat, olisiko tulevalla kaudella trendikästä olla ampiainen vaiko merirosvo? Vai luottaisinko klassikoihin ja pukeutuisin kalastajanpaitaan tai skottihuiviin?”

Eppu ja allekirjoittanut saivat jokin aika sitten aivan mielettömän ihanaa postia, kun luukusta tipahti alas Debbie Blissin Villaiset Koirat-teos (2014). Kuten tiedätte, sukkapuikot alkavat sauhuta täällä meillä aina näin syksyn alkaessa ja kirja osoittautuikin ihanaksi neulomisinspiraation tuojaksi. Se sisältää yli 20 neuleohjetta eri kokoisille ja kaikenmuotoisille koirille. Jokainen karvakorva löytääkin taatusti lämmikettä talvipakkasille tämän kirjan sivuilta.

Kirja sopii myös vasta-alkajille, sillä siinä on erinomaisesti selitetty niin lyhenteiden merkitykset kuin ohjeistettu kirjanlukijaa myös lankavalinnoissa. Ohjeita tutkaillessani huomasin, että omien taitojensa mukaan on joukosta helppo valita juuri itselle sopiva neuletyö. Bliss jopa muistuttaa siitä, että langansäikeet ovat koirille haitaksi, joten karvaturrit pääsevät nauttimaan vasta valmiista neuletöistä. On myös sanottava, että vaikka et osaisi kutoa pätkääkään, kirjan kuvitus koirineen on niin hurmaava, että pelkästään sitä selaillessa koiranystävä saa aikansa kulumaan.

Kirja on ehdoton hankinta sinulle, joka vietät pimeitä syysiltoja sohvannurkassa kutoen karvaisen koirakaverin seuratessa tarkkaavaisesti touhujasi. Mikä parasta, moni saa tehtyä näiden ohjeiden avulla myös taatusti juuri omalle koiralle istuvan syys- tai talvitakin, sillä toisinaan valmiiden ja sopivien vaatteiden löytäminen voi olla kaupasta vaikeaa. Mikäli edessä on kylmä talvi, pikkukaverimme kaipaavat eritoten extralämpöä.

Nyt siis kirjakaupan kautta lankaostoksille, Eppu suosittelee!

Psst. Hämmentävä yhdennäköisyys merirosvotakin pörröisellä mallilla ja meidän Epulla. Oletko Eppu alkanut tehdä mallintöitä?

Villaiset Koirat-teos saatu blogin kautta. Suurkiitos!<3

enkku2

Villaiset Koirat is a book By Debbie Bliss. It is full of inspiration and ootd’s for our fluffy little friends who deserve the best. The cutest book I have read for a while, me and Eppu loved it.


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.