2/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Kuva on otettu tammikuun toisena lauantaina, 9.1., iltahämärän aikaan.

MISSÄ? Olin juuri saapunut kotiin vanhempieni luota iltateeltä. Eteiskäytävä, joka taustalla näkyy, on yksi suosikkikohdistani kotonamme, lisää kuvia löydätte täältä.

MITÄ? Tämä otos näyttää todella lavastetulta, mutta se ei ole sitä. Olin juuri järjestelemässä olohuonettamme kuntoon, kun jäinkin penkille venyttelemään hierojan aiemmin samaisena päivänä avaamia hartioitani. Matti istuskeli sohvalla, nappasi kameran käteensä sohvan käsinojalta ja otti kuvan. Hurjan ihanan kuvan minun mielestäni. Jälkikäteen hän vain kommentoi, että kampaukseni kuulemma sopi niin kivasti paidan printtiin, että hän halusi ottaa kuvan. Kuinka sopivasti lettini osuukaan tuon puserossani olevan letin jatkoksi. Tuo Vimman alelöytöni toisin sanoen inspiroi ympäristöäni; se sai mieheni ottamaan kameran käteensä ja juuri hetkeä aiemmin, äitini halusi väkertää hiuksiini tuon kampauksen heillä ollessani. Paita on ihana, olen samaa mieltä itsekin.Posted in lifestyle and tagged by NOORA.