ALKUVUODEN PARHAAT LEFFOISTA HERKKUIHIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

marimekko_onnekas_unikkomarimekko_onnekas_unikkomarimekko_onnekas_unikko


FARKUT MONKI   NEULE MARIMEKKO //SECONDHAND
MYSSY MYSSYFARMI //SAATU    KENGÄT TIMBERLAND //SECONDHAND 


marimekko_onnekas_unikko

ALKUVUODEN PARAS ..

.. HERKKU : Tähän herkkuun koukutuin jo äitini innoittamana viime vuoden puolella, mutta koukutus voi edelleen vahvasti. Oletko ikinä koittanut sivellä Nutellaa popcorninmakuisen maissikakun päälle? Once you try it..

.. PELI : Sain vanhemmiltani joululahjaksi Blokus Trigon-lautapelin ja pitkästä aikaa innostuin toden teolla pelaamisesta. Pelin idea on nopea sisäistää, se haastaa juuri sopivasti aivonystyröitä ja yhden erän ehtii pelata puolessakin tunnissa. Pelaajia voi mukana olla jopa neljä, mutta olemme Matin kanssa innostuneet kaksinpelivaihtoehdostakin. Erinomaista tekemistä kotitreffeille!

.. LEFFA : Valitsin erään koti-iltamme iloksi leffan Netflixistä täysin sattumanvaraisesti. Päädyin Midnight Sky-nimiseen avaruusseikkailuun, jota tähdittää George Clooney, enkä muista koska viimeksi olisin katsonut mitään elokuvaa niin intensiivisesti alusta loppuun. Tarina on kiehtova ja toteutus kaunis.

marimekko_onnekas_unikkomarimekko_onnekas_unikko

.. HARRASTUS : Olen niin rakastunut väkertämään neuletöitä Novitan paksuista Hygge-langoista, että voin todeta neuloosin iskeneen taas tälle suunnalle pitkän tauon jälkeen. Olen tehnyt jo useamman myssyn ja yhden neulepaidan, mutta nyt ongelmaksi muodostuu se, että tuota suosikkilankaa ei löydy enää mistään. Muutkin ovat koukuttuneet!

.. ALENNUSMYYNTI : Vinkkasin teillekin jokin aika sitten, että kauneista kaunein Vimma-mekkoni on Vimman Outletissa alessa (se valitettavasti myytiin jo loppuun!), mutta laitoin itselleni tilaukseen parikin ihanaa aarretta oman vinkkaukseni johdattamana Vimman aleista. Vaatteet kestävät aikaa, käyttöä ja pesuja, ja ne tuovat juuri sopivasti särmää ja väriä pukeutumiseeni. Kuten tiedätte, rakastan heidän printtejään!

.. HETKI : En ole ollut pulkkamäessä varmaankaan 20 vuoteen, mutta tänään oli taas (:D) aika istahtaa liukurille. Kikatin vatsalihakseni kipeäksi, mutta seuralaisteni mukaan jarruttelin aivan liikaa. Okei, okei, en ole mikään hurjastelija!

Alkuvuosi on siis ottanut käänteen erinomaiseen suuntaan. Matti on toipunut kovasta flunssastaan ja viimeisen arkipyhän jälkeen rutiinit ja arkikin alkavat tästä varmasti rullata omalla painollaan. Olen elänyt koko päivän ikään kuin sunnuntaita, aamulla on varmasti ihana havahtua herätessään siihen faktaan, että onkin jo torstai. Hyvällä fiiliksellä kohti työviikon rippeitä!

Lämmin suositus popcornmaissikakkunutella-combolle, ihan todella lämmin.


Posted in muoti and tagged by NOORA.