NOORA VAI MATTI?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

.. tyhjentää tiskikoneen? Se, joka laittaa sen päälle. Tämä on meillä ikään kuin kirjoittamaton sääntö ja molemmat laskevat sen yhdeksi kotityöksi kokonaisuudessaan. Jotenkin loogistakin niin.

.. purkaa kauppakassit? Fifty-fifty. Yhdessä kannetaan kauppakassit autosta ja saumattoman yhteistyön kautta tavarat löytävät nopeasti paikkansa.

.. järjestää useammin yllätyksiä? Minä! No question about it.

.. asettelee sohvatyynyt paikoilleen? En ole aivan varma, onko Matti edes huomannut, että meillä on erillisiä sohvatyynyjä aseteltavaksi, sillä ehdin ne aina ennen häntä laittaa paikoilleen. Yksi tärkeimmistä iltarutiineistani muuten, ärsyttää herätä aamulla ja huomata olkkarissa oleva kaaos jos tyynyjä on siellä täällä rutussa. On mullakin pienet murheet.

.. kiipeää herkemmin mököpuuhun? Matti, mutta nopeasti kipuan tikkaille hakemaan hänet oksalta alas. Ei meillä oikeastaan mökötellä.

.. huutaa kovempaa jääkiekko-ottelussa? Riippuu tilanteesta. Määrällisesti kiljahtelen pelin aikana taatusti useammin kuin Matti, mutta jännittävässä pelitilanteessa hän on lätkämatsissa se kovaäänisempi.

.. hukkaa todennäköisemmin aurinkolasinsa? Minulla saattavat olla jotkin _tietyt_ arskat teillä tietämättömillä, mutta kyllä ne aina lopulta jostain löytyvät. Matilla sen sijaan on vain yhdet Ray-Banit, joiden etsintään olen itsekin toisinaan osallistunut. Yleensä ne löytyvät tosin autosta matkustajan paikalta siinä vaiheessa, kun olen miltei istumassa niiden päälle.

.. soittaa useammin ystävilleen? Ehdottomasti Masa! Minä olen enemmän viestittelijätyyppiä ja niin ovat myös ystäväni. Miltei säikähdän aina jos joku ystävistäni soittaa minulle, ”apua, nyt on jotain tapahtunut!”. Tunnistatteko fiiliksen?

.. valitsee leffan? Leffaa valitessa päädymme aina molempia miellyttävään kompromissiin. Paitsi silloin jos Disneyltä on ilmestynyt uusi animaatio tai Netflix tarjoaa etusivulla uutta romanttista komediaa. Silloin saatan painaa play, ennen kuin Matti ehtii reagoida tilanteeseen.

.. todennäköisemmin asukriiseilee juhliin lähdettäessä? Itsehän alan miettiä asukokonaisuuksia juhliin jo niin hyvissä ajoin, että kriisille ei ole juhlien lähestyessä tarvetta. Matti sen sijaan jättää kauluspaidan silittämisen, kenkien lankkaamisen ja oikean värisen taskuliinan etsimisen hyvin viimetippaan. Siinäpä ainakset asukriisiin.

.. lähtee työpäivän jälkeen vielä treenaamaan? Aiemmin vastaus olisi ollut vain ja ainoastaan Matti, mutta koronavuoden aikana olen löytänyt itsestäni täysin uusia piirteitä, ja nykyään usein lähdetään treenaamaan YHDESSÄ. Kaikkea sitä, enpä olisi tätäkään uskonut ikinä tapahtuvan.

Rakastan tuota postauksen alinta kuvaa, se on täydellinen. Persoonamme tulevat nimittäin siinä erinomaisesti esiin. Minä olen meistä se kuplivampi ja herkästi innostuvampi, Matti harkitsevampi ja tyynempi. Mutta niinhän sitä sanotaan, vastakohdat täydentävät toisiaan ja sitä rataa. Kuplin ja pirskahtelen mielelläni peruskallioni vieressä.

Kumpi vai kampi- kysymykseni saa ehdottomasti napata myös blogiin! ;)

PIPOT SAATU/ SUPERYELLOW HEADWEAR
PS. Instagramin (@nooranappila) puolella juuri pipoarvonta käynnissä!

Kiitos siskomuruselleni kuvista; meistä on Matin kanssa hurjan vähän kunnon yhteiskuvia varastossa. Tulipahan taas päivitettyä näitäkin kotialbumiin!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.