BLOGIHAASTE : N NIIN KUIN NÄPPILÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

marimekko kulta unikko

Bongasin yhden blogimaailman ihanimman tyypin blogista niin hauskan haasteen, että tähän oli tartuttava viipymättä. Maailma kaipaa mielestäni lisää blogihaasteita, näitä tehdessä on suorastaan nostalginen olo, sillä blogitaipaleeni alkumetreillä haasteita tulvi blogiin ovista ja ikkunoista. Haasteiden avulla löysi uutta luettavaa, tuli jätettyä ahkerammin itsekin kommentteja ja ennen kaikkea, niiden avulla lukijatkin saattoivat oppia minusta jotain uutta.

Mutta nyt tuoreimman haasteen kimppuun. Kysymyksiin tuli vastata oman sukunimen ensimmäisellä kirjaimella mikä omassa tapauksessani on siis N niin kuin Näppilä. Let’s do this!

| VAATE | Neuleet. Näitä on kaapissani valtava kasa, ne vievät aivan liikaa tilaa hyllyillä ja mitä muhkeampia ne ovat, sitä ihanampi niiden sisuksiin on paeta syysmyrskyjä ja murheita. Neule-farkut-yhdistelmä toimii aina ja kaikkialla.

| JUOMA | Miksi ainoa N-kirjaimella mieleeni tupsahtava jotakin juomaa tarkoittava sana on näkäräinen?!

| PAIKKA | New York, New York, New Yoooork! Kaupunki, joka vei sydämeni jouluna 2013. Millään toisella kaupungilla ei ole ollut minuun yhtä syvää vaikutusta, on suorastaan käsittämätöntä kuinka kotoisaksi ja turvalliseksi tunsinkaan tuossa suurkaupungissa oloni.

| RUOKA | Nuudeleita meillä syödään paljon. Kaapissa on aina valmiina paketti nuudeleita wok-ruokia varten ja toisinaan nuudelihimon iskiessä, ne eivät kaipaa rinnalleen kaveria lainkaan.

| ELÄIN | Norppa, tietysti! Sen lisäksi, että moni tuttavani kutsuu minua Norpaksi lempinimeni ansiosta, olen aivan koukuttunut Norppa-liveen ja olen jopa toiminut Norppa-kummina. Vielä kun joskus pääsisin näkemään vilauksen tästä valloittavasta eläimestä luonnollisessa elinympäristössään.

| KUKKA | Niittyleinikkejä ihastelin lenkkipolkuni varrella viimeksi eilen. Ne ovat konkreettinen merkki kesästä ja muistuttavat minua jostain syystä juhannuksista. Kenties niittyleinikki on kerran jos toisenkin tullut sidottua osaksi juhannuksen kukkaseppelettä..

| TYTÖN NIMI | Heh, voisinko muka vastata tähän muuta kuin Noora? Olen aina tykännyt siitä, että etunimeni ja sukunimeni alkavat samalla kirjaimella. Nimikirjaimeni ovat ytimekkäästi NN ja sen verran palavasti olen tykästynyt tähän kirjainkomboon, että vaikka naimisiin jonain päivänä menisinkin, säilyttäisin oman tyttönimeni.

| POJAN NIMI | Tähän on vastattava nokkelasti Noel, ja vastaukseni pohjautuu siihen, että tuo nimi esiintyy Joulupukin ranskankielisessä nimityksessä. Sen lisäksi, että olen lukenut ranskaa, olen henkeen ja vereen jouluttaja.

| AMMATTI | Minulla oli lapsuudessani useampiakin haaveammatteja, mutta jossakin vaiheessa olin aivan varma siitä, että minusta tulee näyttelijä kun taas lääkikseen hakiessani olin aivan varma siitä, että minusta tulee vielä jonain päivänä neurokirurgi. Noh, toisin sitten kävi.

| KUVAUS HENKILÖSTÄ | Minua on toisinaan kuvailtu adjektiivillä näppärä. Pidän tuosta sanasta, ja Näppärä Näppilä on toki aina oikein otettu sen kuullessaan.

| JOKA KODISSA | Yritin näppärästi keksiä tähän jotakin, joka ihan oikeasti löytyisi ihan joka kodista. Päädyin lopulta sanaan nimikyltti. Ainakin suurimmalla osalla on postiluukussa, -laatikossa tai ovessa oma sukunimi.

Ja koska vanhan mallin mukaan haastetta saa heitellä eteenpäinkin, ottakaahan tästä koppia rakkaat ystäväiseni Iina ja Karoliina!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.