ARKIKUVA 23/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä siivekäs kuva on otettu perjantai-iltana 5.6. iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Tallensin tämän hurmaavan lauman muistikortille täällä Tampereella, Vehmaisten urheilukentän vieressä.

Mitä kuva esittää? Olen sitä mieltä, että tällainen taide jos mikä, värittää upeasti katukuvaa. Ruma, mutta tietysti tarpeellinen sähkökaappi muuttuu kauniiksi taideteokseksi maalattuna, ja tässä tapauksessa levittää vielä tärkeää lintutietouttakin ohikulkijoille. Kuinka monta lintua olisit näistä tunnistanut?

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Oli ihana, ihana ilta. Olimme juuri käyneet treffeillä Matin kanssa kirjakaupassa (kyllä, ensimmäistä kertaa kirjakaupassa kolmeen kuukauteen, oli niin hauskaa!), ja päätimme pysähtyä Vehmaisten kentälle ottamaan kuvia näistä supereista treenitrikoista. Satoi vettä, ilmassa tuoksui raikas sateenkastelema kesämaisema ja kaiken kukkuraksi vielä bongasin tämän lintunelikon kentänlaidalta. Kuva herätti ihastusta ja kiinnostusta myös Instagramissa (@nooranappila), mistä voisikin selkeästi päätellä, että tällaisia taideteoksia saisi löytyä useammankin sähkökaapin kyljestä.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.