SUURI SUKLAAMUNATASTING 2020

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Blogini ensimmäisestä suklaamunatastingistä on vierähtänyt jo kuusi vuotta! En tiedä miksi, mutta tuo pääsiäispostaus muistui mieleeni muutama päivä sitten kevätkauden ensimmäistä suklaamunaa mussutellessani ja päätin kysäistä Instagramin storyssä josko haluaisitte vastaavan postauksen blogiini myös tänä vuonna. Äänestystulos oli melko selkeä ( 97% – 3% ), joten heeeere it comes! Käärepaperit auki ja yllärit esiin, nyt laitetaan pääsiäismunat järjestykseen.

Ongelmaksi muodostui tosin se, että en ole enää samanlainen suklaalla herkuttelija kuin aikaisemmin (kiitos korkeiden kolesteroliarvojen), joten munien määrä jää tässä Suuressa Suklaamunatastingissä melko pieneksi ja saattaapi olla, että kauppakassitilaukseen päätyivät vain ne söpöimmät munaset kaupanhyllyltä.

Ryhmä Hau, suklaamuna, n. 2 euroa, arvosanaksi 4/5

Hau hau ja ensimmäinen suklaamuna auki! Ryhmä Hau-munaa koristaa koirakaveri Kajan kuva ja olen melko varma siitä, että tälle vaaleanpunaiselle söpöliinille löytyy ottajia. Mietin jo suklaamunaa availlessani, että moni Kaja-fani voisi pettyä, mikäli yllärin sisältä ei löytyisi Kaja-aiheista tavaraa, mutta huh, huoleni oli turha. Kaja-avaimenperän voi ripustaa vaikkapa penaalin tai takin vetskariin (ei, en itse aio tehdä niin) ja suklaakin maistui tässä tapauksessa erinomaiselta. Ei lainkaan kitkerää tai karvasta (pelkäsin sitä koska suklaa oli melko tummaa), vaan herkullista suklaata kahvin kaveriksi. Myös yllätysboksin väri hieman kummastutti!

Kinder, suklaapupu, n. 3,50 euroa, arvosanaksi 3/5

Olen haaveillut tuollaisesta Kinder-pupuylläristä jo tovin ja postauksen myötä sain erinomaisen syyn sellaisen hankkia. Ei ole Kinderin voittanutta mitä suklaan makuun tulee, joten siitä on varmaankin turha edes keskustella. Olen niin vannoutunut Kinder-fani, että saatan toisinaan hankkia Kinderin jälkkäriksi vaikka ei pääsiäiskausi olisikaan. Odotin tämän herkun ylläriltä paljon. Mielessäni kaihertaa edelleen pettymys siitä, kuinka ne lapsuudesta tutut Kinder-keräilysarjat katosivat jo jokin aika sitten teille tietämättömille ja tilalle tuli koottavaa tilpehööriä. Jouduin valitettavasti pettymään myös tämän kohdalla, sisuksista löytyi koottava hevonen siivet selässä. Mukana tuli myös pieni sormuksen runko, johon siivet voi halutessaan kiinnittää. Hhhmm.. Sanotaanko nyt vaikka näin, että onneksi suklaa tässä tapauksessa on taivaallista.

L.O.L-suklaamuna, n. 2 euroa, arvosanaksi 4/5

L.O.L-hahmot ovat valitettavasti omalla kohdallani melko vieras konsepti. Sen verran tiedän, että nukkehahmoja paljastuu ilmeisesti esiin ylläripalloista (?), joten suklaamunat ovat toki luonteva jatkumo tälle tuotesarjalle. Tässäkin tapauksessa suklaa maistui mainiolta, maitosuklaisen herkulliselta, eikä sen tuhoamisessa kulunut kauaa, kun sain Matin avukseni. Yllärin sisuksista ei löytynyt kuitenkaan pientä nukkehahmoa, vaan koru, joka ilmeisesti soveltuu ranteessa tai vaikkapa hiuksissa käytettäviksi. Ajattelin säästää tämän erään pikkuneidin synttärikortin rekvisiitaksi. Ei kuitenkaan lainkaan hassumpi ylläri!

My Little Pony-suklaamuna, n. 2 euroa, 4/5

Entäpä millaisessa muodossa My Little Pony laukkasi luokseni? Jälleen kerran, suklaalle iso suositus. Mihin ovat kadonneet ne suklaamunien suklaat, jotka monesti jäivät syömättä kummallisen maun vuoksi?! Ja tiedättekö mitä, tästä munasta löytyi ylläri, joka pääsee omaan käyttööni. Sisuksista löytyi nimittäin herttaisen vaaleanpunainen My Little Pony-ponnari, joka todennäköisesti on tarkoitettu hieman nuorempien suklaamunaherkuttelijoiden käteen koruksi, mutta tämä venyvä ja leveä ranneke on kuin tehty tukevaksi ponnariksi. Matti olisi kuulemma mielellään ominut sen hikinauhaksi treeneihin, mutta harmillista kyllä, siihen ei koko aivan riittänyt.. ;)

Suuri Suklaamunatasting 2020 oli menestys! Ei pettymyksiä, vain onnistuneita valintoja ja pöydällä hurja kasa suklaata syötäväksi pääsiäisen aikana. Mutta nyt haluan kuulla, mikä on teidän suklaamunavalintanne pääsiäiseksi 2020?


Posted in ruoka and tagged by NOORA.