ARKIKUVA 44/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu Halloweenin aikaan, perjantaina 1.11. iltakuuden maissa.

Missä kuva on otettu? Hakametsän Jäähallin Ilves Klubilla.

Mitä kuva esittää? Perjantaina pelattiin Halloween-teemainen jääkiekko-ottelu Ilveksen ja Saipan välillä. Saimme kutsun Ilves Klubille syömään ja iltaa viettämään ystäväpariskunnan kera ja toisella erätauolla pääsimme tällaisen herkun ääreen. Sanoisin, että ehkä kenties yksi hienoimmista näkemistäni kiekkokakuista ikinä! ;)

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Fiilis oli korkealla! Sen lisäksi, että oli ihanaa viettää iltaa pikkuserkkuni ja hänen avopuolisonsa kanssa, Ilves pisti tuplatreffi-iltamme kunniaksi parastaan ja otti alle kymmenessä minuuttissa 4-0 johdon. Ilveskissanainen kehräsi siis tyytyväisenä. Halloweenista huolimatta ei illassa ollut mitään kammottavaa.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.