VIIKON VIISI SELFIETÄ JA TARINAT NIIDEN TAKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olen äärimmäisen laiska selfieiden ottaja. Puhelimeeni tallentuu selfie kenties kerran kuukaudessa, siis sellainen, jossa kameraa kohti pöllistelen vain minä. Kaverikuvia otan toki paljon, mutta harvoin käännän päälle etukameran, kohotan puhelimeni yläviistoon ja painan laukaisinta. Tällä viikolla päätin tehdä poikkeuksen. Kas tässä elokuun viimeisen viikon viisi selfietä ja tarinat niiden takaa.

(1) Maajussini, äitini ja isäni olivat kaikki matkassa, kun kävimme roadtripillä Agri Toukolan upealla auringonkukkapellolla. Kuinka herttaista, että maanviljelijä oli jättänyt jopa puukon tienvarteen, jotta kävijät saivat poimia itselleen kimpun talteen. Rakastan auringonkukkia ja toki tuota miekkostakin, joka kuvassa kanssani hymyilee.

(2) Tykästyin niin kovin tuohon meikkiin ja asuun, joka oli ylläni auringonkukkakuvia ottaessamme, joten päätin turvautua samaan lookiin myös viikon toisena päivänä. Haalariasuni on muuten alle kahdeksan euron alelöytö Zarasta – jep, kerrankin kävi tuuri!

(3) Kolmas selfie on kaverikuva. Tuo pieni ihminen on vienyt sydämeni ja nautin joka hetkestä, jonka vietän hänen kanssaan. Uskomatonta, kuinka paljon toista voikaan rakastaa, vaikka olemme tunteneet vasta puolen vuoden ajan.

(4) Loppuviikosta iski hätä, kun niskani meni niin jumiin, että korvissa vain humisi. Varasinkin ajan välittömästi luottohoitolastani, Hyvä Olo Ilonasta, ja kävin fysioterapeutin käsittelyssä jälleen kerran. Se tuo heti helpotuksen, mutta voi kuinka näistä oireista pääsisi joskus kokonaan eroon. Toiveajattelua?

(5) Kikkuratukkani oli ehdottomasti lempparikampaukseni tältä viikolta. Raudalla tekemällä kampauksen luominen kestää KAUAN, mutta vaiva on sen arvoista aina silloin, kun kaipaa vähän pirtsakampaa lookia. Ja mitäs tykkäätte paidastani? Sain sen synttärilahjaksi ystäväperheeltä, joka tuntee makuni jo todella hyvin.

Milloin viimeksi otit selfien? Jaa toki kommenttiboksiin tarina viimeisimmän selfiesi takaa. Kenties innostun itsekin nappaamaan etukameran päälle tämän jälkeen useammin – ilman niitä koirankorvafiltereitä? ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.