ME LÄHDEMME JUHLIMAAN ESSENCEN SYNTTÄREITÄ!

P7090248 P7090252 P7090249

Seikkailu kutsuu! Tälle reissulle pakataan matkalaukkuun mukaan pinkkiä, juhlamieltä, iso läjä kamerakalustoa, iloisia hymyjä ja seikkailumieltä – sekä Essencen kosmetiikkaa!

Minä ja maailman paras reissukaverini suuntaamme nimittäin juhlimaan Essencen syntymäpäiviä maailmalle. Olen odottanut tätä reissua sydän kärrynpyöriä heittäen jo muutaman kuukauden ja vihdoin tulevalla viikolla on aika napata reissureppu selkään, sutia huulille pinkkiä punaa ja suunnata maailmalle. Blogi lennättää minut varmasti niin unohtumattomalle seikkailulle, että tätä muistellaan vielä pitkään. Hauska sattuma, että samalle päivälle, kun juhlimme Essencen synttäreitä, osuu myös blogini 7 v.-syntymäpäivä.

P7090246 P7090268 P7090267

Mutta missä synttäreitä vietetään? Tittididii! Lentokoneen nokka osoittaa kohti BERLIINIÄ! Kohti kaupunkia, jossa olen vain pikaisesti piipahtanut vuosikausia sitten, kun ajoimme Saksan läpi Prahaan. Berliiniin on juuri vähän aikaa sitten avattu Essencen Maker Shop; myymälä, jossa asiakkaat pääsevät tekemään uniikkeja huulikiiltoja ja kynsilakkoja omien mieltymystensä mukaan. Sen lisäksi, että osallistumme siis Essencen syntymäpäiväjuhlille, vierailemme myös tuossa ainutlaatuisessa putiikissa ja todennäköisesti tuomme matkamuistona mukanamme Suomeen täysin itse mixattuja tuotteita! Napatkaahan tekin tästä Berliini-vinkki talteen, jos olette kaupunkiin suuntaamassa.

P7090269 P7090262 P7090254

Erityisen innoissani olen matkasta siksi, että brändi kuuluu omiin suosikkeihini. Jo pelkästään arkimeikkiini kuuluu päivittäin useampia Essencen tuotteita! Hinnat ovat niin kohtuulliset, että lompakkokaan ei pistä pahakseen Essence-ihastustani ja tuotteiden laatu yllättää kerta toisensa jälkeen. Ehkäpä löydän reissulta uusia suosikkeja!

Postimies kiikutti luokseni pari kuukautta sitten aivan valtavan paketin, joka piti sisällään tuon kuvissa näkyvän Essencen huulikiiltokaapin. Sen sisuksista löytyi huima valikoima Essencen huulikiiltoja. Essencen synttäreiden kunniaksi päätin arpoa tätä postausta kommentoineiden kesken viidelle voittajalle yhden sattumanvaraisen Shine Shine Shine-huulikiillon (1 huulikiilto/ voittaja). Eli jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin 13.7. mennessä ja pian juuri sinä saatat saada kesäksi uutta kiiltoa meikkipussiisi.

P7090264

Postauksessa käytettyjen huutomerkkien määrän perusteella on selvää, että olen aivan pähkinöinä tästä reissusta. Laatuaikaa Iinan kanssa, reissu upeassa kaupungissa, Essencen synttärit ja kosmetiikkaa – mitä muuta kesäreissulta voisi edes toivoa!

Berliini, täältä tullaan. Tai siis vielä on nukuttava muutama yö omassa sängyssä, mutta nyt ollaan jo tosi lähellä!

*Huulikiiltokaappi saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , , by NOORA.