ARKIKUVA 31/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu elokuun ensimmäisenä päivänä puolenpäivän jälkeen.

Missä kuva on otettu? Tampere Talon Talvipuutarhassa.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on kaverini Veera ihanassa Marimekon mekossaan. Veera oli käymässä Tampereella ja sovimmekin lounastreffit yhteen lempparilounaspaikoistani, Tampere Talon yhteydessä sijaitsevaan Tuhtoon. Pinnallinen Suomi-näyttelyn miljöö sen sijaan tarjosi ihanan taustan asukuvailulle. Lisää ottamiani kuvia Veeran lookista löydät täältä.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten tiedätte, nautin kovasti siitä, että pääsen ottamaan asukuvia muille. On todella virkistävää seistä aina välillä myös kameran toisella puolen ja tallentaa muistikortille kuvattavan tyyli yksityiskohtineen. Kuvaisimme Veeran kanssa varmasti yhdessä paljon enemmänkin jos asuisimme toisiamme hitusen lähempänä. Bloggaamisen kannalta on nimittäin äärimmäisen näppärää, että samalla, kun treffaa hyvää ystävää, saavat molemmat myös kätevästi materiaalia tulevia postauksia varten. Oli aivan ihanaa nähdä Veeraa pitkästä aikaa; Veeran kanssa meillä riittää aina höpötettävää ja tällä kertaa suurin osa ajasta taidettiin käyttää valokuvaamisesta juttelemiseen – yllätys! ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.