HEI HETKEKSI KESÄAIKA

IMG_8438 (2)IMG_8438 (2) IMG_8427 IMG_8437

Kellot kääntyivät jälleen lähintä kesää kohti. Kohti kesää, joka ei ollut se aurinkoisin, mutta mieltä lämmittävät edelleen muistot pikkusiskoni häistä, festareista, yksisarvissyntymäpäivistäni ja matkasta Berliiniin. Kesä oli hyvä. On kuitenkin jälleen aika sanoa sille hei hetkeksi ja kääntää ajatukset talviaikaan. Ensilumi satoi jo ja minä suunnittelin suuntaavani suksikaupoille. Tarkoituksenani oli ostaa maailman tavallisimmat sukset, joilla kierrän hiki pipossa ympäri pururataa, mutta menin sitten kertomaan aikeistani miehelleni, joka alkoi innokkaasti pitää esitelmää nykysuksien hienouksista ja ominaisuuksista. Minulle olisi riittänyt se, että niillä pääsee hissuksiin eteenpäin.

Sateet veivät jo hiihtoalustani kuitenkin mennessään, joten suksikaupoillekin menoa voi nyt vielä lykätä pidemmälle. Sen sijaan puin ylleni kesäajan hyvästelemiseen sopivan mekon. Pietamon kukkaloisto siivittää minut talviaikaan hymyssä suin.

Tervetuloa talvi, täällä me odotamme jo. <3

IMG_8435 IMG_8433IMG_8432

MEKKO PIETAMO (*blogin kautta saatu)    LEGGARIT PIETAMO*     KENGÄT MINNA PARIKKA

IMG_8428 IMG_8438 (2)


Posted in and tagged , by NOORA.