ILOSTUMISESTA INNOSTUMISEEN – 12 AJATUSTA ELÄMÄSTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Katjan blogista bongaamani 12 ajatusta elämästä-blogihaaste sai sormeni pomppimaan näppäimistöllä niin innokkaasti, että toivon monen teistäkin nappaavan tämän omaan blogiinsa. ”Kysymyksiin” saa halutessaan vastata napakasti tai pidemmän kaavan mukaan, ja huomasinkin vastauksia raapustellessani, että näiden kautta varsinkin moni tuoreempi seuraaja saattaa oppia minusta jotain uutta. Kuten olen monesti ennenkin sanonut, rakastan blogihaasteita, joten oli hauska löytää blogimaailmasta sellainen, johon en vielä ollut vastannut. Joten kas tässä, 12 ajatusta elämästä.

ASUN: Ensimmäistä kertaa elämässäni ihan-omassa-kodissa, jossa on pieni piha, lukuisia ikkunoita, joihin kiinnittää jouluvaloja ja vaaleanpunaiseksi remppaamani työhuone, jossa ideat ja inspiraatiot lentelevät.

INNOSTUN: Nopeasti ja kaikesta. Olen herkästi innostuvaa tyyppiä ja eritoten luovuutta vaativat projektit saavat minut aivan pähkinöiksi. Innostun silloin, kun kameran muistikortilta löytyy timanttinen otos tai joku ehdottaa roadtripiä paikkaan X.

IHAILEN: Heitä, jotka tekevät päämäärätietoisesti ja positiivisella asenteella töitä unelmiensa saavuttamiseksi eivätkä anna pienten vastoinkäymisten lannistaa, vaan saavat niistä peräti lisää voimaa.

HALUAISIN: Haluaisin, että elämässä olisi paljon tasaista, hyvää arkea.

RENTOUDUN: Lätkämatsissa tai teatterissa ehdottomasti parhaiten. Aina ei kuitenkaan tarvitse edes lähteä kotiovesta rentoutuakseen; minulle riittää hetki keinutuolissa keinutellen hyvän kirjan parissa.

LUONNETTANI KUVAA: Tuttujen seurassa olen puhelias, kupliva, ideoiva ja tsemppaava, tuntemattomien joukossa luonteeni esiintuleminen ottaa hetken aikaa. Tutustun uusiin ihmisiin kuitenkin helposti ja rohkeasti.


| huivi |  H&M   | pipo |  SIDOSTE /*saatu  | takki | JOUTSEN
| farkut |  MONKI   | kengät |  TIMBERLAND


ILOSTUN: Toisten ja omista onnistumisista sekä tyypeistä, jotka omalla hyvällä energiallaan saavat minutkin hymyilemään.

JOS VOISIN TEHDÄ MITÄ VAAN: Joulu New Yorkissa yhdessä Matin kanssa oli niin järisyttävän upea kokemus, että sen haluaisin kokea uudestaan. En kuitenkaan usko, että tämä unelma tulee enää toistamiseen toteutumaan. Tuolloin planeetat olivat niin kohdillaan ja kaikki meni reissussa niin hyvin, että en usko uuden matkan koskaan peittoavan joulua 2013.

HALUAN YMPÄRILLENI: Iloisia ihmisiä, hymyjä ja haleja sekä inspiroivan ympäristön.

HAAVEILEN: Isoista, hyvistä elämänmuutoksista.

EN LUOPUISI: Tavoitteistani ja unelmistani, vaikka välillä elämä viskookin kapuloita rattaisiin.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT: Joulunajasta nautiskelu. Ja korostan sanaa ”nautiskelu”, hössöttämistä tai joulustressaamista en voi sietää. Miksi murehtia ja märehtiä, kun meneillään on vuoden paras aika?

Iloista ja elämänmakuista päivää – let’s make this a good one!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.