UNELMAKENGÄT & TOIMISTOHOMMIA

IMG_8420 IMG_8419


KENGÄT ECCO SHOES (*blogin kautta saatu)


IMG_8421

Walking in the Winter Wonderland..

Sain muutama viikko sitten maailman cooleimmat popot Eccolta, merkiltä, josta on vaivihkaa tullut yksi suosikkibrändeistäni. Siinä missä aiemmin sana ”Ecco” toi mieleeni lähinnä terveyssandaalit ja isäni kenkäkaapin, nykyisin se on merkki, johon monesti turvaudun, kun haluan jalkoihini laatua ja kestävyyttä. Nämä nilkkurit ja nämä talvitöppöset kuuluvat parhaiden ja käytetyimpien kenkieni joukkoon. Kiiltävät slip-onit olikin siis suuri ilo saada joukon jatkoksi kenkäkaappiin.

Vaikka ensilumi ehti maahan ennen kuin ehdin ulkoiluttaa uutta kenkäpariani vielä kertaakaan, keksin niille heti käyttöä. Teen toimistotyötä, mutta kuljen kuitenkin parin eri rakennuksen ja lounasravintolan väliä päivän aikana, ja tällöin ulkokengät ovat tarpeen työpäivänkin aikana. Talvisaappaissa on kuitenkin välillä liiankin hiostava viettää koko päivä, joten työkengille on tarvetta. Kevättä odotellessa nämä kengät toimittavat siis työkenkieni virkaa. Sen lisäksi, että kengät istuvat eccomaiseen tapaansa jalkaan kuin hansikkaat, ne ovat upean näköiset – kiiltävä nahkapinta sopii niin rentojen farkkulookien kuin mekkojen ja sukkisten kaveriksi!

Vaikka talvi vähän yllättikin, nämä herkut eivät jää kaappiin pölyyntymään. Uuden virkansa ansiosta niistä tulee pian käytetyimmät kenkäni.

Mutta nyt varovasti, älkäähän liukastelko ulkona!

IMG_8417 IMG_8418


Posted in and tagged by NOORA.