ARKIKUVA 7/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva sporttinorpasta on otettu tiistaina 12. helmikuuta, noin kello 16:30.

Missä kuva on otettu? Kuva on napattu kuntosalilla, jossa olen käynyt tämän vuoden aikana ennätyksellisen monta kertaa. En usko itse asiassa, että olen koko elämäni aikana käynyt salilla niin useasti kuin tammi-helmikuun aikana. Pelkään innon laantuvan hetkenä minä hyvänsä.

Mitä kuva esittää? Olen juuri aloittelemassa treenituokiota. Aloitan aina treenin nykyään venyttelemällä ja lämmittelemällä. Tein virheen sporttipörriäisen puraistessa ja aloin treenata turhan innokkaasti – sohvaperuna ei niin vain voikaan hypätä juoksumatolle kipittelemään kylmiltään! Virheistä oppii ja touhussa on nyt jotain järkeä; enää eivät paikat tule niin kovin kipeäksi.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Että teinpä hyvän löydön! Ostin nimittäin tuon kuvissa näkyvän treeniasun Ideaparkin Björn Borgin myymälästä, ja sekä pöksyissä että paidassa oli aivan järjettömän hyvä aleprosentti. BB osaa selvästikin tehdä kunnon treenivaatteita; tästä setistä tuli heti uusi lempparini! Välineurheilua pyrin välttämään, mutta pakko se on myöntää, että kivat treenikuteet lisäävät intoa.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.