KUN VUITTONIN KALENTERI LÖYSI SISUKSENSA

PA298788 PA298793 PA298796

Uusi viikko, uusia unelmia, uutta sisältöä, ja hei – uusi kalenteri käyttöön!

Jokunen teistä saattaakin muistaa, kuinka Matti vei minulta jalat alta Saksan tuliaisillaan, kun Vuittonin boksista löytyikin tuliaisiksi toivomani matkaoppaan sijaan  kauan haaveissani olleet kalenterin kannet. Olen malttamattomana odotellut kalenterin käyttöönottoa ja alkuperäisenä suunnitelmanani olikin hankkia kalenteriin aidot Vuitton-sisukset Helsingin myymälästä. Kunnes muutin mieleni.

Ensinnäkin, halusin kalenterin käyttööni HETI. Ja toiseksi, olen lähipiirissäni tunnettu hyvästä nimipäivämuististani, joten nimipäivät sisältävä kalenteri oli ikään kuin musthave muistini tueksi. Kyllä, minä lähettelen nimipäiväkortteja ja saatan jopa leipoa kakun nimppareiden kunniaksi! Saan kuulla tästä paljon, ja lähipiirilläni onkin juuri tämän tapani vuoksi aina kovat paineet muistaa minun nimipäiväni.

Kalenterin sisukset toki myös maksavat Vuittonin myymälässä suhteellisen pitkän pennin, joten aloinkin lopulta metsästää kalenteriini sopivaa täyttöpakkausta muualta. Onni potkaisi Akateemisessa, josta löysin 10 euron hintaan täydellisen kalenterin. Jouduin hitusen leikkaamaan täyttöpakkauksen pahvisia kansia, jotta ne sujahtivat napakasti kalenterini uumeniin, mutta muuten kalenteri on nyt täydellinen. Aivan kuin täyttöpakkaus olisi tehty juuri näihin kansiin. Ja mikä parasta, kalenterini starttaa jo marraskuun puolella, joten saan aarteeni käyttöön näillä näppäimillä.

Nyt uuden kalenterin kanssa kohti maanantaita, joka onkin poikkeuksellisesti päivätyöni sijaan pullollaan blogi- ja kuvaushommia! Yksi parhaista tavoista viettää kesälomapäiviä. Pus! <3

PA298804 PA298800 PA298806


Posted in and tagged , by NOORA.