ARKIKUVA 21/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu viime viikon torstaina, 23.5.2019 noin kello 17.00.

Missä kuva on otettu? Kotimme olohuoneessa.

Mitä kuva esittää? Vihdoin tilaukseni Spice Girlsien nettisivuilta saapui. Tilaus oli matkalla muutaman viikon ajan ja odotin malttamattomana, koska fanityttö saa ylleen girl poweria ja nostalgiaa henkivän t-paidan. Ja okei, myönnetään, tilaukseen kuului myös huppari.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin vuosituhannen vaihtuessa Spice Girls-fani henkeen ja vereen. Mussutin spaissaritikkareita, keräsin tarroja ja valokuvia, liimailin vaatekaappien ovet täyteen julisteita ja popitin biisejä niin, että osasin jokaisen niistä ulkoa. Itkuhan siinä pääsi, kun poppoo pisti pillit pussiin. Paluukiertuekin taitaa jäädä näkemättä, mutta tätä Geri-fania lohduttaa edes hitusen se, että vaatekaapista löytyy nyt lapsuusmuistoja parin puseron muodossa. Pakko kysyä, ketä Spaissareista sinä fanitit?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.