ARKIKUVA 50/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Lauantaina, 14.12.2019 noin klo 13.20.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Tampereen keskustassa, aivan Keskustorin joulutorin kupeessa.

Mitä kuva esittää? Lähdimme yhdessä vanhempieni ja siskoni kanssa tsekkaamaan, miltä keskustan joulu oikein näyttääkään ja samalla metsästimme aarteita paketteihin. Kuten kuvasta näkyy, olimme pikkusiskoni kanssa pukeutuneet samiksiksi – ja vahingossa tietenkin! Näin käy meille usein, toisistaan tietämättämme saatamme toisinaan pukeutua tismalleen samankaltaisiin vaatteisiin. Toisaalta ei ihmekään, molemmat fanittavat kovasti Sidostetta, Joutsenta ja Biancaneveä..

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Oli ihana fiilis! Olin juuri saanut onnistuneesti purkkiin tämän vuoden viimeiset kuvaukset ja oli mukavaa viettää perheen kanssa rauhassa aikaa paikasta toiseen kipitellen. Edes sade ei haitannut! Siitä huolimatta toivon koko sydämeni pohjasta valkoista joulua. Ja tämän viikon to do-listalla on yksi tärkeä asia, josta ei saa luistaa. Riisipuurohetki Joulutorin teltassa.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.