SUUKKOJA M.A.C-HUULILLA!

PA147837 PA147813 PA147832 PA147815

Viime lauantaina tämä nuhanenä kävi tutustumassa hetki sitten Tampereen Sokokselle avattuun MAC-pisteeseen. Tarkoituksenani oli käydä vain tsekkaamassa herkkuja näiden aarteiden joukosta, mutta osuin kohdalle juuri sopivasti sellaisella hetkellä, kun meikkituoli oli vapaana. Koska flunssaisille, väsähtäneille kasvoilleni ei ollut järkevää alkaa tehdä koko meikkiä, pääsin testaamaan MACin supersuosittuja huulimeikkituotteita. Ammattilainen piristikin hetkessä flunssailijaa ihanalla huulimeikillä. Tämä oli todellista luksusta, sillä itsehän en omista edes huultenrajauskynää ja huulipunatkin unohtuvat liian usein laukkuni syövereihin.

Lopputulos oli kuitenkin niin raikas, että lupaan hankkia itselleni kunnon huulimeikkituotteet. Mä lupaan.

Aluksi huulet siis rajattiin MACin huultenrajauskynällä, jonka sävy oli nimeltään Boldly Bare..

PA147884 PA147861 PA147891 PA147893

.. rajauksen jälkeen huulille valittiin hurjan kaunis Versicolour Stain, Tattoo My Heart-puna. Kyseessä ei varsinaisesti ollut huulipuna tai -kiiltokaan. Ihanan pehmeästi levittyvä tuote kesti huulilla ikuisuuden, teki pusuhuulista upean kiiltävät eikä tuntunut lainkaan tahmaiselta. Rakkautta ensi testauksella – iso suositus tälle punalle!

Leveä hymy huulillani lähdin siis viikonlopun viettoon MACin pisteeltä. En kuitenkaan malttanut olla tekemättä yhtä ostosta. Ikisuosikkini, Pro Longwear Concealer, oli juuri päässyt loppumaan meikkipussistani, ja ilman tätä peitevoidetta en osaa enää olla laisinkaan. Täydellinen niin niiden flunssaisten silmänalusten peittämiseen kuin arkimeikin pohjameikkiinkin. I love it! MAC-ostoksia voi nyt siis Tampereella tehdä myös Sokoksella ja tällä pisteellä palvelu oli niin ystävällistä, että palaan ostoksille varmasti toistekin.

Onko sinun meikkipussissasi jokin MAC-ikisuosikki? <3

PA147908


Posted in and tagged , , by NOORA.