JOULUTORITUNNELMOINTIA & JOULUN HURMAAVIN PR-LAHJA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

*Kranssi ja essence-kosmetiikkatuotteet saatu/ WHY NOT PR.

Syötyäni viime viikonloppuna Särkänniemen Koiramäessä maailman parasta riisipuuroa, on siitä asti mieleni tehnyt toista lautasellista tuota joulun parasta herkkua. Tarkoituksenani on ollut tehdä riisipuuroa kotosalla, mutta johonkin nämä aattoa edeltävät arki-illat vain katoavat! Käsittämätön ajatus, että jouluaatto on jo aivan nurkan takana. Eilen suuntasin kuitenkin suoraan töistä keskustaan ja päätin hemmotella kiristyviä hermojani (..olin suuntaamassa joululahjaostoksille ilman aavistustakaan siitä, mitä ostaisin) Joulutorin joulupuurolla.

Puurosta piristyneenä kiersin vielä kaikessa rauhassa läpi Joulutorin kojulta kojulle ja kävin morjestamassa Joulupukkiakin. Kun pyysin häntä hymyilemään leveästi kameralle, Pukki tokaisi, että eihän hymyä edes huomaa parran alta. Joulupukit taitavat siis hymyillä silmillään. Tampereen Joulutori on ehdottomasti näkemisen arvoinen joulumaailma – vielä tänään ja huomenna ehtii mukaan toritunnelmaan!

Joululahjaostokset tehtyäni (kyllä, nyt on kaikki hankittu!) suuntasin vielä postiin hakemaan lähetystä. Paketista löytyi joulun hurmaavin kosmetiikkalahja. Why Not Pr Oy oli paketoinut minulle FAB Floralin tekemän suloisen joulukranssin joululahjaksi, ja kranssin keskelle oli lisätty essencen ihania kosmetiikkatuotteita. Mukana oli muun muassa luottomattapunani ihanassa joulunpunaisessa sävyssä ja upea Melted Chrome-luomiväri. Lähetys toi mukanaan joulumielen ja nosti hymyn huulille – eilinen oli aivan täydellinen päivä joulupuuroineen ja yllätyksineen!

Ja ne arki-illat, ne toden teolla vähenevät kovaa vauhtia. Viikonloppu on näillä näppäimillä alkamassa ja pian toivotetaan jo hymyilevä Joulupukki tervetulleeksi tupaan. Hei se alkaa olla joulu pian ovella!


Posted in lifestyle and tagged , , , by NOORA.