SUMUISTEN AAMUJEN SYYSMYSSY

PA218366 PA218404 PA218339


MYSSY MYSSYFARMI (*saatu)   NEULETAKKI INDISKA   HUIVI GINA TRICOT  LEGGARIT PIETAMO (*saatu)   KENGÄT MINNA PARIKKA


PA218324PA218343

Mummojen puikoilla silmukat ikään kuin soljuvat puikolta toiselle. Jokaiseen silmukkaan kudotaan pieni ripaus lämpöä, toinen ripaus lempeyttä ja pienen pieni hippusellinen elämänviisautta. Kun eilen sumuisena aamuna valmistauduin syksyiseen kävelylenkkiin, koin myssymummo  Sallin tekemän myssyn lämmittävän korvien lisäksi myös mieltä ja sydäntä. En tunne sinua Salli-mummo, mutta kiitos, että teit minulle myssyn. Arvostan kädentaitojasi suuresti ja tämä taivaansininen Suomi 100-myssy on heti minulle rakas.

Mummojen puikoilta syntyy ainutlaatuisia aarteita. Edesmenneen Tuula-mummuni tekemä villapaita ja Eva-muorin neulomat villasukat ovat vaatekaappini arvokkaimpia palasia – niiden jokaisessa silmukassa on niin paljon mummoenergiaa!

PA218349PA218406PA218390

Myssyfarmin hurmaavien myssymummojen ansiosta, jokaisella on mahdollisuus hankkia syysvaatekaappiinsa aarteita mummojen puikoilta. Rakastan Myssyfarmia. Ihan yli kaiken. Myssy saapuu pakattuna maailmaan hurmaavimpaan boksiin ja jokaisen myssyn tuotetiedoista löytyy tieto siitä, kuka mummoista on myssysi kutonut. Idea lämmittää mieltä ja korvia. Esittelin konseptia myös omalle maajussilleni, joka oli sielunsa sopukoita myöten kiitollinen Ritva-mummon tekemästä Mörökölli-myssystä. Maaseutu, maatilat, ahkeruus ja tietenkin kädentaidot ovat omallekin maajussilleni tärkeitä, joten tällainen yllätyslahja lämmitti kovasti viljelijän mieltä.

Suomi 100-myssyni, tuo täydellisen sininen päähine, on upea. Sekä ajatukseltaan että muotoilultaan. Uusi, muhkea Muffi-myssymallisto tulee taatusti olemaan hitti. Jos vierailet tänään I love me-messuilla, poikkeapa Weecosin yhteisosastolle – mainiot myssyt löydät myös sieltä! <3


Ja psst! Koodilla CCMYSSY20 saat -20% alennusta ostoksestasi 31.10. asti Myssyfarmin verkkokaupassa. Vinkiksi kerrottakoon, että lokakuussa teet tilauksesi myös postikuluitta! ;)


Pehmeän lämpöistä sunnuntaita, eritoten kaikille mummoille.

PA218367PA218329PA218399PA218360


Posted in and tagged , by NOORA.