KURKATAAN KENKÄLAATIKOIHIN

P6164363 P6164373 P6164370

Taas on se aika vuodesta. Juhannusalet ovat täällä.

Aion kiertää alennusmyynnit tänä kesänä kaukaa, sillä vaatehuoneeni on kuin pieni katastrofi eikä sen sisuksiin kaivata tällä hetkellä yhtäkään heräteostosta. Siksi aionkin kulkea silmät kiinni myymälöissä kaikkien niiden alekylttien ja aleaarteiden ohi. Sen sijaan aion ruokkia säästöpossua tulevaa reissua ajatellen ja hankkia sieltä sitten jotakin spesiaalia.

Kenkäkaappini sen sijaan kaipasi oikeasti hieman täytettä. Olen odottanut alennusmyyntien alkamista koko alkukesän, sillä päätin, että kenkäkaappiin hankitaan sitten vasta aleaarteita. Ja melko onnellinen nainen lähtikin vaaleanpunaisen (ihanin kassi ikinä!!) ostoskassinsa kera ulos Vamoksesta viime viikolla!

P6164379

Olen tehnyt jonkin verran Vamoksen kanssa yhteistyötä, mutta samaiseen myymälään suuntaan myös lähes poikkeuksetta aina, kun ostoslistalla on uudet kengät. Valikoima on nimittäin hurjan laaja ja tämmöinen tennaritypy on myymälässä aina sydän sykkyrällä onnesta. Olin ihastellut molempia näistäkin herkuista jo aiemmin, mutta nyt kun hinnat oli alejen kunniaksi puolitettu, kiikutin molemmat kotiin. Hakusessa oli sekä mustat tennarit että narupohjaiset valkoiset popot ja kappas vaan, siinä ne nyt molemmat ovat!

Juhannuskengät hankittu – nyt on kengät, joilla kipitellä kukkaniityillä! ♥_<3

P6164378 P6164362


Posted in and tagged , , by NOORA.