TILAAJALAHJALAUKKU, MÄ TYKKÄÄN SUSTA!

P6194602 P6194629 P6194624


LAUKKU MARIMEKKO   MEKKO  DENIM HUNTER   KENGÄT SOWHAT/VAMOS


Rakastan printtilehtiä. Kotoamme löytyy lehtipinoja, joihin on koottu ne ihanimmat muoti- ja naistenlehdet, joita ei koskaan tulla kiikuttamaan lehtikeräykseen. Pinot kasvavat kasvamistaan, ja välillä on pakko viedä tuoreimmat numerot äidin luokse, joka puolestaan usein vie ne luettuaan mummulleni. Saman irtonumeron lukee läpi siis useampikin tyyppi ja minä säästyn siltä, että joutuisin itku kurkussa viemään lehtiä keräykseen. Koska kuka nyt malttaisi heittää pois lehtiä, joiden sivuilla on toinen toistaan upeampia muotikuvia tai mielenkiintoisia artikkeleita!

Tilaan kuitenkin kerralla korkeintaan vain yhtä lehteä. Aika on rajallista enkä halua, että en ehtisi lukea läpi lehteä heti sen tipahdettua postiluukusta alas. Täksi kesäksi tilasinkin itselleni uutta luettavaa hyväksi havaitun naistenlehden muodossa. Useampana viikkona olenkin jo ilahtunut lehden kolahdettua postiluukusta alas, mutta viime viikolla kotona odottikin mystinen paketti. En ollut tilannut mitään, enkä odottanut muitakaan lähetyksiä, mutta voi mikä aarre paketista paljastuikaan. Olin nimittäin täysin unohtanut, että lehtitilaukseeni kuului myös upea tilaajalahja!

P6194611P6194626P6194600

Postimies oli kiikuttanut luokseni Marimekon kauniin kangaskassin, jonka sain siis kiitokseksi lehtitilauksestani. Laukku on hurjan hieno! Sen pitkät hihnat ovat täydelliset laukun kantamiseen, magneettinappi sulkee laukun näppärästi ja sisältä löytyy jopa joka kangaskassin must-have; vetoketjullinen pikkutasku avaimille ja kolikoille. Enpä olisi uskonut, että kesän lempipussukka löytää tiensä luokseni ikään kuin sattumalta!

Mustavalkoinen kesäloma-asuni ei juurikaan henkinyt värimaailmaltaan kesäfiiliksiä, mutta viihdyin tässä asussa äärimmäisen hyvin. Olen vähän arastellut tuon hapsupaitamekon käyttöä sen pituuden vuoksi, mutta mekkonen taipui hyvin tuulisenkin päivän asuksi, kun alle piilotti mustat shortsit. Kuten lomalookista huomaa, en ole jaksanut edes peilin edessä juurikaan seistä meikkailemassa ja kiharatkin on käherretty kauneusunien aikana kiharruspatukoilla – lomaoloa on jäljellä vielä muutaman päivän ajan, mutta jo nyt vajaan viikon loman jälkeen alkaa jännittää, miltä se arki taas sitten tuntuukaan.. Ehkä en nyt kuitenkaan vielä ala sitä stressata, vaan pakkaan ihanaan tilaajalahjalaukkuuni vähän kolikoita ja vien Matin jätskille.

Mutta hei, mikä on paras kylkiäinen minkä olet lehtitilauksen mukana saanut? Tämä laukku vie kyllä monesta aiemmasta voiton!

P6194616


Posted in and tagged by NOORA.