PÄIVÄN MEIKKI ANNA PUUN INSPIROIMANA

PA017658 PA017664

Ymmärrän hyvin, miksi Anna Puu oli päättänyt jättää ripsarit pois meikistään Mikael Gabrielin päivänä, kun jengi musiikkitaivaan tähtiä kerääntyi lounaalle viime perjantain Vain Elämää-jaksossa. Oma Facebook-feedini ainakin täyttyi nimittäin itkuhymiöistä ja surusilmistä, kun ihmiset kertoivat kuluttaneensa vähintäänkin paketin Nessuja jaksoa katsoessaan.

Ja osalla olivat ne ripsaritkin valuneet poskille.

Olen bongannut nyt lukuisissa eri yhteyksissä meikkejä, joista on tietoisesti unohtunut jotakin. Itse keskityn niin arki- kuin juhlameikissäkin aina silmiin, ja tuntuisi ajatuksena jopa-hieman-hurjalta unohtaa meikistä luomivärit, rajaukset ja maskarat kokonaan. Anna Puun viileän chic meikki perjantain jaksossa innosti minua kuitenkin kokeilemaan tätä pelkistetympää lookia.

PA017662

Ja voi kuinka erilaiselta sitä oikeasti näyttääkään ilman ripsaria! Tein arkimeikkipohjan tapojeni mukaisesti lisäten myös kulmiin hieman väriä, mutta tämänhetkinen lemppariripsarini, eleveniltä saatu theBalmin Cheater!-maskara, ja Maybellinen Master Precise Curvy-rajaustussi pysyivät visusti meikkipussissani. Anna Puun meikissä katseen vangitsivat näyttävät tummat huulet, mutta itse päädyin sipaisemaan huulillekin vain kevyesti huulirasvaa, jotta meikki pysyisi mahdollisimman nudena.

Lopputulos herätti hieman ristiriitaisia tunteita. Itse viihdyn ehkä kuitenkin  tällaisen välivaiheen sijasta mieluummin joko kokonaan meikittä tai sitten ”valmiiksi” tehdyssä lookissa. Kauppaan lähtiessäni sipaisin silmiin nimittäin kerroksen maskaraa.  Olo ei sitten kuitenkaan ollut silmättömänä niin kotoisa.

Iskikö teihin Annan tulkinnan lisäksi  myös mimmin Vain Elämää-look?

PA017656


Posted in and tagged by NOORA.