ONNI MATKASSA

Yritin keksiä postaukseen nokkelan aloituksen ja sanaleikitellä jotakin siitä kuinka perjantaisella roadtripillämme oli tuuri matkassa tai kuinka onnekas reissumme olikaan, mutta maanantaiaamu löi kapuloita rattaisiin ja sanoilla höpsöttely ei lähtenytkään käyntiin. Todettakoon siis vain, että kävimme perjantaina Kyläkaupalla, joka tosin pikkuhiljaa alkaa muistuttaa pikemminkin palatsia kuin kauppaa. Lakeuksilla ajellessa hämmentyy joka kerta, kun yhtäkkiä maalaismaiseman keskellä seisookin valtava linnoitus.

Instagramissa tekemäni tutkimuksen mukaan, moni teistä halusi nähdä blogin puolella perinteikkään ostosesittelypostauksen. Vastaavaa postausta ei olekaan hetkeen nähty, vaikka blogini alkuaikoina jokikinen shoppailureissun saldo esiteltiin hyvinkin tarkasti lukijoille. Perinteitä kunnioittaen esittelen siis maanantaiaamun iloksi tämän vesamaisen shoppailusaaliini.

Aloitetaan poikien tuliaisista. Arvaat varmaan itsekin, kumpi setti oli Matille ja kumpi Epulle.

Vesa-reissuilta kuuluu aina hankkia heräteostoksena jotakin, josta muistaa vielä kotonakin missä sitä on tullut käytyä. Voi kuinka monta OnnenTähti-suklaalevyä olenkaan vuosien varrella popsinut kitusiini! Nyt kaupan oma tuotemallisto on laajentunut ja tällä kertaa ostoskoriin päätyi OnnenTähti-kahvia. Kassojen läheisyydestä näytti löytyvän myös onnekasta salmiakkia ja tuurimaisia sukkia. Omasta ostoskoristani löytyi jo tässä vaiheessa niin värikäs setti sukkia, että tarvetta lisäpareille ei enää ollut. Neonvärisiin sukkiin sopiva takkikin löytyi melkoisella aleprosentilla varustettuna, kun miltei sadan euron Puman takin sai kiikuttaa nyt kassalle alle 30 euron hintaan.

Kauneus- ja kosmetiikkaosastolla meinaa aina lähteä Vesan luona mopo käsistä. Tiesittekö, että Kyläkaupalla myydään muun muassa Nyxiä ja Glamglowta? Selasin hiki hatussa Glamglown hyllyn edessä Minnan postausta kasvoputsareista, kun yritimme Roosan kanssa pähkäillä mikä mainetta niittäneen tuotesarjan purtiloista meille sopisi. Ostoskoriin päätyi lopulta Thirstycleanser Daily Hydrating Cleanser ja parin päivän testailu on osoittanut, että valinta osui ihan nappiin. Hintaa putsareilla oli muuten Tuurissa 19,00 euroa, olen ymmärtänyt, että muualla näistä saa maksaa huomattavasti enemmänkin?

Sydän alkoi heittää kärrynpyöriä tiuhaan tahtiin kuitenkin vielä uudemmankin kerran, kun Paita-Baarin Tuurin toimipisteestä löytyi t-paita, jota olin ehtinyt jo hetken metsästääkin. Calvin Klein Jeansin paita on ollut ostoslistallani pitkään, mutta sopivaa kokoa ja väriä ei ole tullut missään vastaan. Hintalappu hieman kirpaisi, mutta täytyyhän sitä nyt kesälomareissulta itselleen matkamuisto ostaa.

Erinomaisen onnekas Tuuri-visiitti siis takana, unohtamatta sitä kuinka paljon Pokémoneja reissulta löytyikään. Vesalla oli pokéstoppi jopa kyläkaupan sisällä ja Onnenkengän salilla kävi jatkuvasti hirmuinen kuhina. Miltei tekisi mieli lähteä Pokémon GO Tuuri-tapahtumaan tämän viikon perjantaina..

enkku2-1-1-1

You guys wanted to see what I found from Tuuri on Friday; long time no see, here’s a traditional shopping haul-post!


Posted in and tagged , by NOORA.